{{ message.message }}
{{ button.text }}

Intake

Afbeelding blog 'Intake'

vandaag het eerste gesprek gehad met de psychiater van het ziekenhuis omdat ik toch wel wat problemen heb in mijn hoofd. Samenhangend met het verlies van onze zoontje in 2016. Daarna was de zwangerschap van Dochterlief eigenlijk heel goed maar vooral angstig. 

En nu komen die angsten en trauma's naar boven. Samen met mijn verleden van depressies is het dan wel handig dat er mensen om je heen zitten die me kunnen begeleiden. Helaas degene die me na de dood van Jessie en de zwangerschap van Bricca me begeleidde net gestopt is moet ik met een andere aan de slag. 
Gelukkig had ze zich in mijn dossier verdiept. 

Na de intake en wat vragen vroeg ze ook of ik behoefte had om met andere zwangeren die ook met problemen kampen samen te komen. Deeltijd therapie noemen ze dat. Daar ben ik nog niet over uit. Ook omdat voorheen deeltijd me niet altijd even goed is bevallen. 

Ze vroeg of ik er over na wilde denken waar ik het meeste baat bij zou hebben. Heb ook aangegeven dat individueel wel heel belangrijk voor me is. Zeker omdat mijn man dan ook mee kan en die kan dan ook zijn zegje doen. 

Dus over 2 weken wordt ik gebeld en dan gaan we verder kijken. 

In de tussentijd heb ik al allemaal afspraken staan. Zoals de intake volgende week de 15de voor het ziekenhuis. Ik mag niet bij een gewone verloskundige praktijk vanwege mijn geschiedenis. 22ste heb ik een termijn echo. Dan heb ik al weer einde van het eerste trimester. 23ste een telefoontje en dan de 28ste weer bij een therapeut. In de tussentijd (dit hoor ik bij de intake) zal dan ook wel de cerclage geplaatst worden. 


Dus een spannende tijd en een zware tijd. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je