{{ message.message }}
{{ button.text }}

Inmiddels enige tijd verder..en heel wat weken verder... en wat babykleding verder.. en wat echo’s verder!!

6 weken na mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap had ik (geheel onverwachts) maar zeeeeer welkom opnieuw een positieve test in handen. Zou 3 maal dan scheepsrecht zijn?

Afbeelding blog 'Inmiddels enige tijd verder..en heel wat weken verder... en wat babykleding verder.. en wat echo’s verder!! ' Achtergrond blur afbeelding

Na alle ellende van afgelopen blogs en de ziekenhuisopname afgelopen december had ik in februari (14e ook nog hihi) opnieuw een positieve test in handen.

Heel onzeker begin je dan opnieuw aan het avontuur, en de eerste 12 weken waren slopend, spannend, en stressvol. 

Na meerdere goede echo’s vond ik eindelijk wat rust en toen wij met 16 weken ons gender reveal feestje hielden voor familie kon het genieten echt beginnen! 

Wij krijgen een dochter!!!!! Ik kan het nog steeds niet geloven, maar wat maakt dat gegeven het allemaal onwijs echt nu!!

Inmiddels ben ik vandaag 23 weken zwanger van ons kleine meissie en we zijn nu al zo stapelgek op haar! Ik voel haar sinds kort bewegen en schoppen en ze groeit als kool!! (Net als mijn buikje trouwens hihi)

Dit schrijvende zitten wij heerlijk een weekje in Griekenland (onze babymoon Hehehe) nog even met zn tweetjes te genieten van het vooruitzicht met zn 3e te zijn straks! 


We kunnen niet wachten....????


Inmiddels ook de 20 weken echo gehad, daarover binnekort meer in een volgende blog!

Liefs xx  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je