{{ message.message }}
{{ button.text }}

in mijn gedachten.................

De onrust die door mijn hoofd spookt nu ik 34 weken zwanger ben. Is dit normaal? Onzekerheid neemt soms de overhand....

Afbeelding blog 'in mijn gedachten.................' Achtergrond blur afbeelding

Met een kop thee zit ik aan de keukentafel, er spoken zoveel gedachtes door mijn hoofd dat ik niet in de gaten heb dat ik al een kwartier naar de muur zit te staren. Ik ben nu 34 weken zwanger en normaal gesproken zou rond deze tijd je verlof ingaan. Helaas is mijn contract niet verlengd en zit ik al een aantal maanden thuis. Ik heb daarom alle spullen voor de baby al in huis en het babykamertje is ook af. Andere zwangere vrouwen vertellen altijd al dat die laatste weken een eeuwigheid duren... nou ik kan je vertellen als je alles al af hebt dan klopt dat ook wel. Ik heb dan ook alle tijd om in gedachten verzonken te raken. 

Ineens bekruipt me dat gevoel dat je je afvraagt; ben ik hier klaar voor? wat staat ons zo te wachten? gaan we het financieel allemaal redden..... Ik moet straks weer een baan vinden, en wat voor baan zal dat dan zijn? Ik wil het zo graag goed doen voor haar, voor ons.... maar hoe weet ik dat ik het goed doe als ik dit nog nooit heb gedaan?

Ik verzink nog even in gedachten.... opzoek naar een antwoord.

liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je