{{ message.message }}
{{ button.text }}

In de zevende hemel..

Afspraak bij de verloskundige en onze eerste echo.. Spannend allemaal..

Afbeelding blog 'In de zevende hemel..'

Ondertussen wisten de gezinsleden dat wij een kindje verwachtten.

Om zeker te weten hoe ver ik in mijn zwangerschap was, deed ik nog een test. De test vertelde mij dat ik tussen de 3-5 weken zwanger ben. De eerstvolgende werkdag belde ik mijn huisarts op en die verwees mij naar de verloskundige. Diezelfde week kon ik terecht voor een intake. We gingen er samen heen en stelden de nodige vragen aan de verloskundige. Omdat wij een vakantie naar Thailand hadden gepland, wilden wij er zeker van zijn dat wij nog op vakantie konden. De verloskundige zag er geen gevaar in. 

Ik werd doorverwezen naar het ziekenhuis voor een eerste echo. De week er op kon ik daar al terecht.

Wij zaten in de wachtkamer, niet wetende wat ons te wachten stond. Ik mocht naar binnen. De arts kon het vruchtje niet meteen vinden en kreeg ik een inwendige echo. En ja hoor, daar zag ik ons kindje. Een garnaaltje nog. Ik was 7 weken zwanger en het hartje klopte. Vanaf dat moment kwam het besef. Wij krijgen een kindje! Ik bleef maar naar de foto kijken.. In september zal ik mijn kindje in mijn armen sluiten..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je