{{ message.message }}
{{ button.text }}

In de wachtkamer (van het leven)

Alle gevoelens en gedachten die je kunnen overvallen in een wachtkamer

Afbeelding blog 'In de wachtkamer (van het leven)'

Daar zit je dan Mensen lopen in en uit, sommigen zeggen opgewekt "Goedemorgen", terwijl een ander je niet eens op lijkt te merken. En ik wil ook niet opgemerkt worden, laat mij maar hier zitten. Op mijn stoel, dikke buik en ja ook billen. Mijn been begint te tintelen van het lange lange wachten en ik ben gespannen...

Pff zwanger worden was al een lange weg, nu ben ik het eindelijk maar de lijst van kwaaltjes lijkt niet op te houden. Iedere dag begin ik er zo positief aan, om aan het eind vd dag met tranen onder de douche te staan. Tranen van pijn, spanning en een tikkeltje angst. 

Mijn lieve baby zolang het goed gaat met jou zal ik hier iedere dag zitten zonder te zeuren, met mijn dikke billen geparkeerd op een stoel totdat de assistente mijn naam roept.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je