{{ message.message }}
{{ button.text }}

In afwachting

'Van grote zorgen naar Pinguïnloop'

Afbeelding blog 'In afwachting' Achtergrond blur afbeelding

We starten met een korte update!.....

'Lang leve de Pinguïnloop..'

De wekelijkse controles zijn nog steeds goed. Ik heb ook een extra controle gehad, omdat ik een beetje bloedverlies heb gehad (na zoveel tijd)... De extra controle was ook goed. Dit had ik ook niet anders verwacht eigenlijk..

Met mij persoonlijk gaat het wat minder goed. De laatste loodjes zijn zwaar. Het blijkt dat ik wat zenuwen klem heb zitten. (Dit komt schijnbaar vaker voor als je meerdere zwangerschappen achter de rug hebt) Hierdoor heb ik niet alleen behoorlijk wat pijn, maar is mijn benen optillen ook ineens een uitdaging geworden. Ik voel me op moment meer invalide als zwanger eigenlijk.. Toch mag ik niet teveel klagen, want ik ben inmiddels 38 weken en mag aan mijn 39ste week beginnen!

Wie had dat gedacht... Ik in ieder geval niet!

Na alle zorgen, bloedverlies, ziekenhuisbezoeken, testen en meer.. Zijn we toch ineens aan het 'echte' einde van de zwangerschap!
Ik ben in ieder geval het bewijs dat je met bloedverlies tijdens de zwangerschap en alle complicaties die hierbij horen, toch een behoorlijke tijd (voldoende tijd) zwanger kan rondlopen. Mijn kindje heeft nu een goede kans op deze wereld.
Alle zorgen hebben veel energie gekost, veel tijd gekost en over het algemeen veel gevraagd van ons als gezin.. Er is behoorlijk wat stress geweest, maar:

Ik hoop dat dit alles zorgt voor een nieuw wonderlijk avontuur binnenkort, namelijk ; een gezond kindje rijker zijn.

Dit blijft in mijn achterhoofd een beetje spoken. Dit is misschien ook de enige reden (en de pijn ook wel een beetje..) waarom ik wil dat de bevalling start. Zo weet ik namelijk zeker dat wij kunnen gaan genieten van ons kindje, na alle zorgen! En als wij ons kindje in handen hebben, kan ik pas echt zeggen dat alles oke is.

Wat op moment ook spookt is al die opmerkingen van anderen. Mensen die zeggen welke datum het 'handigste' zou zijn, of welk geslacht.. Ik vind dit best bizar. Weet je dat dit mij echt gestolen kan worden? Het maakt mij juist erg verdrietig..! Wat maakt dit nu uit? Vooral na heel het traject tot nu toe.. een datum, geslacht, wat dan ook. Wij zijn al zo tevreden....

Alle risico's die bij het bloedverlies horen, houden namelijk pas op met de geboorte van de kleine. Wij gaan ervoor! En, zoals jullie een beetje kunnen zien bij de foto's, staat de wieg natuurlijk al klaar..
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je