{{ message.message }}
{{ button.text }}

Im counting blessings

Hoe je leven toch zo kan veranderen dat je nooit meer anders zou willen

Afbeelding blog 'Im counting blessings'

Mijn jaar, 

Dit jaar zijn al mijn wensen uitgekomen. Soms denk ik wel eens dat het ineens ophoud.. Dat het zoals ze zeggen to good to be true is allemaal. 

Na lange tijd twijfel en ongelukkigheid grote beslissing genomen.  Hoe moeilijk kan het zijn om voor jezelf te kiezen en als je dat dan eindelijk doet is het niet van de ene op de andere dag opgelost. Je ruilt je leven niet even in. 

Maar dit jaar is dat wel gelukt! Mijn liefde van mijn leven vorig jaar al

Gevonden. Dat is natuurlijk al geweldig maar als je dan ook nog eens zwanger word, zonder medicatie (pcos) dan geloof je toch wel in wonderen. Mijn ventje is een klein wondertje maar ook dus een bezegining van onze liefde. Zwanger vonden we ook een prachtig appartement, jaja het kan niet op joh! Wat heerlijk. 

Het enige wat nog een kers op de taart zou zijn is de verkoop van het oude huis, maar dat moeten we maar voor volgend jaar bewaren, anders blijft er niks over voor volgend jaar! 

Dus als je het heb over count your blessings dan zie je dat ik er wel een paar kan tellen! 

Ik wens dit voor iedereen voor volgend jaar, fijne feestdagen iedereen! 

Liefs me and my happy family'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je