Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Ik wordt een walrus, denk ik!!

Joepie, ik ben zwanger van ons 2e kindje!

Had ik bij de eerste zwangerschap nergens last van, geen kwaaltjes, geen vreetbuien.

Nou dat is nu wel heel anders.(helaas)

Ben nu heel vaak misselijk van van alles,effe het lijstje:parfum van een ander, etens luchten, als ik moet hoesten, tanden poetsen, de poepluiers van mijn dochter.

Oh en vergeet vooral het duizelig zijn niet.  Een keer te snel omhoog gaan of me omdraaien en de sterretjes komen weer tevoorschijn.( best lastig in mijn werk of met de kleine meid van 2 jaar).

Het ergste van allemaal vind ik de vreetbuien.

Nou ben ik al niet de slankste maar het gaat nu nog veel erger worden ben ik bang.

Ik moet gewoon elke dag chips eten van mezelf. Ik heb er elke dag trek in, op de raarste momenten.

Meestal als het etenstijd is s'middags of s'avonds.  Heb ik net mijn eten op pak ik alweer een zakje chips.

En ik ben pas 9 weken zwanger dat belooft niet veel goeds voor de rest van de zwangerschap ben ik bang.

Bij de oudste ben ik maar 6 kilo aangekomen in totaal en die waren er na de geboorte gelijk weer af, nu zit ik al op 2 kilo er bij. HELP!

Ik eet wel fruit eerst maar dat neemt de lekkere trek niet weg en dan komt het lekkers weer tevoorschijn.  Wat kan ik dan nog meer eten in plaats van chips?

Ook het pak ontbijtkoek is alweer bijna op.

Alles gaat naar binnen toe das niet goed!! zucht...

10 jaar geleden

Ik ken de vreetbuien, maar vervang de chips door geschrapte worteltjes. Gewoon kant en klaar in een zakje uit de supermarkt weet je wel. Daar kan ik de hele avond op knagen, heb een gevuld gevoel en voel me er niet rot over en de chips niet in huis halen helpt ook. Succes meis!

10 jaar geleden

Moeilijk zeg. Probeer in ieder geval gezonde producten te eten zou ik zeggen, maar daar heb je dan wellicht weer net geen trek in :-(

10 jaar geleden

hoi, ik ben nu zwanger van mijn 3 de kindje, ik heb gelukkig geen last van die misselijkheid. maar bij mijn eerste 2 zwangerschappen had ik het wel. maar gelukkig was het na 3 maanden over. ik hoop voor je dat het ook zal ophouden na een 3/4 tal maandjes. want kan me wel in jou plaats stellen dat het geen prettig gevoel is.