{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik word mama

Samen met mijn moeder en zusje naar Marco Borsato.

Afbeelding blog 'Ik word mama'

Dinsdag 24 april om 20.15 begint het concert. We zijn er bijna een uur te vroeg. We halen wat drinken en gaan naar boven. We hebben nog zit plaatsen ook nog bijna vooraan. Erg fijn, zeker omdat staan niet meer vol te houden is. We kijken wat om ons heen en kletsen nog wat. Als het dan echt begint zijn we helemaal in toe de muziek.

Na 2 a 3 liedjes komen de teksten en de muziek binnen en moet ik huilen. Na nog een paar nummers vertelt Marco een verhaal over een moeder en dochter. De moeder zorgt goed voor haar dochter. Ze staan voor in de zaal. De dochter is blind en Marco laat haar voelen hoe hij er uit ziet. Wauw wat gaaf en wat geweldig voor dit meisje. En ooh wat raakt dit mij.

Na dit alles gaat hij ook nog het nummer dochters zingen. Dit was de eerste keer dat ik me echt zo goed besefte dat mijn moeder straks niet meer de enige mama is in het gezin. Dat mijn mama straks ook oma is en dat ik dan ook een echte mama ben. Ik heb het hele nummer gehuild want ooh wat is dit gevoel raar, eng, vreemd, fijn, goed, bijzonder en had ik eng al gezegd.

Na dit alles blijf ik wat emotioneel en blijven de tranen komen. Wat vind ik dit concert nog mooier dan al zijn andere concerten. En wat ben ik blij en dankbaar dat ik mama mag worden en mijn moeder oma en dan ook nog oma van vaders kant. Zij wordt gewoon overgroot oma. Nog 9 weken tot de uitgerekende datum. Nog 9 weken om het me elke dag weer een beetje meer te beseffen maar wauw wat voelde ik het vandaag.

24 april een dag die ik niet snel zal vergeten. Trots, blij en tegelijkertijd bang, maar ik ga hoe dan ook mama worden en hoe dan ook ga ik mijn best doen om mijn kleine een fijn leven te geven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je