{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wil zwanger worden

Zwanger worden

Afbeelding blog 'Ik wil zwanger worden' Achtergrond blur afbeelding

Sinds een jaar heb al een grote wens. Ik wil heel graag nog een kindje.

Ik ben al moeder van een prachtige dochter van bijna 3. Sinds een half jaar stemde mijn vriend in dat we samen voor een tweede gaan. Ik ben toen gelijk gestopt met de pil slikken. En ben over gegaan naar de foliumzuur. Maar naar elke maand een test te hebben gedaan wilt het ons steeds niet lukken. Ik weet er steeds niet mee om te gaan we willen het heel graag maar lukt niet

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je