{{ message.message }}
{{ button.text }}

ik wil wel maar het lukt niet

over een 2de zwangerschap wat maar niet wil lukken

Afbeelding blog 'ik wil wel maar het lukt niet'

We willen dol graag een 2de kleine.Maar het wil gewoon echt niet lukken.Hoe goed we ons best ook doen.We zijn al sinds januari bezig.Onze dochter wordt in oktober al weer 3 jaar,dus we hoopte in het begin van het jaar zwanger te worden.Zodat de leeftijd niet nog groter zou worden.Maar helaas inmiddels is het al september en we zijn nog steeds niet zwanger.Nu zit het ook tegen dat mijn man vaak gamed waardoor er weinig tot niet gevreeën wordt,ik baal hier zo van en weet gewoon niet wat ik hier aan kan doen.Ik heb het idee dat we uitelkaar groeien.We willen wel samen een kindje maar ik denk dat ik het iets meer wil dan hem.Laatst hadden we ruzie,ik zak dan gelijk door de grond.en mijn wens verdwijnt gelijk.Toch wil ik diep in mijn hart nog 1 x zwanger worden.We hebben al 1 keer een jaar of 4 er over gedaan voor onze dochter ter wereld kwam ik wil niet nog eens zo lang wachten ik wordt ook al bijna 34 dus mijn tijd begint ook te tikken.We hadden gelijk toen ons meisje 1 jaar werdt voor een 2de moeten gaan maar nee ik wilde niet ik vondt 1 kindje wel prima totdat ze 2 jaar werdt toen begon het weer te kriebelen.Ik ben bang dat het te laat is en dat ons klein prinsesje voor altijd alleen zal blijven.snif snif.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je