{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wens je #4

-Even miracles take a little time...

Afbeelding blog 'Ik wens je #4'


 
23 september 's avonds laat..
Halverwege de trap naar boven draai ik me om. Mijn tas! Ik gris mijn tas van de stoel en loop weer naar boven. Ik ben moe. Vandaag hebben we de verjaardag van dochterlief gevierd en wat was het leuk en gezellig. Maar wat sloopt zo'n kinderverjaardag je ook. Dus ik besloot dat het om 11 uur welletjes was en wil lekker mijn bedje in. Maar niet voordat ik een test ga doen. Hetzelfde gevoel als toen ik zwanger was van N. overvalt me namelijk. Maar omdat ik de afgelopen maanden wel vaker dacht 'iets' te voelen pin ik me er maar niet teveel op vast. Hoe vaak dacht ik iets te voelen, dacht ik misselijk te zijn? Het zal wel -weer- een teleurstelling worden, maar dan kan ik het in ieder geval uit mijn hoofd zetten.
Omdat ik gek word van die tuurstreepjes heb ik een clear blue test gekocht, woorden zeggen meer dan streepjes vind ik. Ik doe de inmiddels zoveelste test en leg deze, bijna achterloos, neer. Vervolgens haal ik mijn make up er af, poets mijn tanden en terwijl ik met een mond vol listerine sta kijk ik met een schuin oog naar de test. Ik zie het welbekende zandlopertje knipperen met daarachter 7 letters: zwanger. Hé..wat?! Het zandlopertje verdwijnt en maakt plaats voor 1-2 weken. Volgens mij mist mijn hart een slag of 6!
zwanger 1-2 weken het staat er echt.
Ik voel tranen achter mijn ogen branden. Goddank , is het eerste wat ik denk èn doe! Want dit was onze laatste 'kans' om zonder de medische molen onze wens in vervulling te laten gaan. Ik kijk nogmaals naar de test en maak er een foto van. Ik twijfel, ren ik naar beneden om het manlief te vertellen of wacht ik tot morgen? Stiekem lijkt het me leuk om het via onze peuter te vertellen aan mijn man dus ik verstop de test en ga naar bed. Ik staar naar het plafond.  Er groeit een kindje in mij.. Òns, o zo gewenste kindje groeit in mij..  Vol ongeloof pak ik mijn telefoon weer en zoek ik op afbeeldingen, daar vergroot ik de foto, kan niet missen, zwanger!

Dag lieve baby, 
Vandaag is het 23 september 2017 en jij bent nog heel even mijn kleine geheimpje. Je weet half niet hoe dankbaar ik ben dat ik jou mag verwachten. De afgelopen dagen voelde ik me niet zo fit, net zoals ik me dat toendertijd voelde bij je grote zus (!!!). En ik twijfelde, ik deed gisteren een test maar kon met heel veel moeite een klein tuurstreepje zien. overigens denk ik dat ik de enige persoon op de wereld ben die dat streepje kon waarnemen hoor. De afgelopen maanden zag ik steeds dat soort streepjes dus besloot ik vandaag een clear blue test te halen, lezen is weten..De laatste maanden waren voor je papa en mij niet altijd even leuk. We wilden ontzettend graag nog een kindje maar dit leek bijna even niet vanzelf te gaan. En nu, besloot jij je in te nestelen in mijn buik. Wauw! Papa, zit beneden tv te kijken en weet nog van niets, morgen mag je grote zus dat bekend gaan maken. Lieve, lieve, lieve baby, wat ben jij enorm welkom! Vannacht zijn wij nog even samen, jij bent mijn kleine geheimpje. Ik hou nu al zoveel van je en mijn hart stroomt over bij de gedachten dat je over een paar maanden in mijn armen ligt. Blijf de komende maanden nog maar veilig in mijn buik hoor. Een dikke kus, mama. 
 
 
-I don't know who you'll be, but I know you'll be my everything.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je