{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik vergaf hem alweer voor de zoveelste keer

Hij begon te huilen. En als een man huilt vind ik dat zielig en dan vergeef ik hem "weer" tegen beter weten in.

Afbeelding blog 'Ik vergaf hem alweer voor de zoveelste keer' Achtergrond blur afbeelding

hij zag het bericht op mijn telefoon "hoe gaat het nu met je thuis ?" Is wat er stond. Hij zei wie is dat? Ik verzon een smoes en zei dat het een vriendin was met een nieuw nummer. Al wist ik donders goed dat dat niet zo was. Hij zei wat heb je allemaal gezegd. Ik zei gewoon hoe het zit. Dat je me altijd weer pijn doet zowel mentaal als fysiek. 

Het was even stil ik pakte me telefoon en liep weg. Ik stuurde snel terug. "Nu even niet app je later ". Ik draaide me om en daar stond ie als een klein kind te huilen. Door zijn tranen heen zei hij het spijt me zo. Ik verdien jou liefde niet je bent veel te goed voor me. Iets wat ik eigenlijk al te vaak had gehoord. Maar toch deed het me weer wat. Hij had me gewoon in zijn macht en ik zwichte weer voor zijn tranen. Of ze nou oprecht waren of niet. 

Ik liep naar hem toe en troosten hem. Hij zoende me. En nogmaals zei die hoe erg die het vond me zo te zien.

Ik gaf geen antwoord en liet het voor wat het was. Ik zei dat ik even ging lopen. Ik moest nadenken. 

Toen ik buiten liep kwamen bij mij de tranen. Ik had hem vergeven weer veelste makkelijk had ik dit gedaan omdat ik de nacht er voor seks had gehad met een ander. Nee zo was ik altijd ik vergaf hem met een half uur altijd. Ik was weer rustig en liep terug naar huis.

Toen ik thuis kwam had hij de meeste troep in huis opgeruimd. We deden weer normaal tegen elkaar. Maar dat was het ook ik had geen zin om leuk te doen tegen hem. En dat voelde hij ook wel.

Hij kwam naar me toe en kuste me in me nek.en zat aan me SERIEUS wilde hij nou seks na dit. Ik draaide me om ik zeg sorry maar dit kan je echt vergeten dat ik je heb vergeven wil nog niet zeggen dat ik seks met je ga hebben. 

Zijn bui draaide weer om als regen voor de zon. Pff wat nou weer het is toch logisch ik had geen zin in goed maak seks. Want met 1 potje seks was ik dit nog niet vergeten. 

De dagen daarna ging het wel steeds weer beter. We praten met elkaar het was weer gewoon zoals het eerst was. 

Inmiddels 2 weken verder voordat we weer seks hebben gehad. En het voelde voor mij niet meer zo als het hoorde. Had ik hier nog wel zin in. Mijn hart zei van niet maar mijn hoofd van wel. Ooo ik wordt er gek van wat moest ik nou doen? 

We zijn nu 6 weken verder hij zou over 2 weken op vakantie gaan met vrienden. Ik voelde me ellendig en ik ging steeds meer eten en huilen. Pijn in me buik t was niet leuk meer. Ik ging naar de dokter die zei dat er niks aan de hand was maar mijn gevoel zei iets heel anders. Ik had een zwangerschaps test gehaald gewoon voor de zekerheid. Ik deed de test. En past boem ja hoor ik was hartstikke ZWANGER. ik ging terug rekenen. Ik zou dan 6 a 7 weken zwanger moeten zijn. Voelen jullie hem al aankomen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je