{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik loop achter met de blogs

Argh ik loop achter, kon twee dagen niet inloggen en daardoor dus ook niks kunnen schrijven

Afbeelding blog 'Ik loop achter met de blogs'

blog nummer twee

Onze auto was kapot, al aantal maanden lopen te sukkelen maar oorzaak kon niet gevonden worden. In de tussentijd, 3 nieuwe banden, stuurkogel, fuseekogel, cilinders, bougies, kabels laten vervangen, 650 euro lichter, niet bepaald iets waar ik op zat te wachten. Apk keurin vorige week niks raars goedgekeurd, maar toch paar dagen daarna, weer start problemen, weinig kracht en gestotter. Dus zal wel door het weer komen, weekje laten staan en afgelopen maandag weer gestart, wow wat een rook

Witte rook, geen goed teken, de 6 autos achter mij waren verdwenen in de rook, toch maar even de garage gebeld, zit paar minuten verderop dus 5 min later waren ze hier, nee mevrouw, geen goed teken den, de koppaking. Neee dacht ik, dat gaat me 1000 euro kosten. Nou het viel mee, 760 euro. 3 dagen later klaar. Ik dus gisteren opgehaald.

Wat raar, ik heb ineens weinig kracht, zal wel aan mij liggen. Auto geparkeerd en vandaag dacht ik, oke gaat goed, laat ik de auto pakken, gigantische plek met water on der motor kap. Ja hallo. Ik betaal geen 760 euro voor niks!!! Garage weer gebeld. 5 min later stonden ze er, en zat de waterpomp en temperatuur ding nuet goed vast. Ik heb ze toen gezegd, je maakt het, je vult mijn vloeistoffen bij en je krijgt geen cent, hun zo, geen probleem, dit doen we gratis! 

Morgen de auto ophalen, ben benieuwd! Hopelijk is hij nu echt goed gemaakt, want hier heb ik niks aan. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je