{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben oh-ho-hop en soo moe!

Niet meer in slaap kunnen vallen na nachtelijke plaspauze

Afbeelding blog 'Ik ben oh-ho-hop en soo moe! ' Achtergrond blur afbeelding

Normaal ben ik echt een doornroosje, leg me ergens neer en ik slaap zo. Maar sinds ik zwanger ben is dit een heeeel ander verhaal. Ik vind van mezelf dat ik best een stoere meid ben. Probeer niet (té) veel te zeuren, niet te snel te klagen.

Het slapen is een ramp! Ik ben al ruim 2 maanden zo goed als slapeloos. Rusteloze benen en armen, rugpijn, hormonen, vermoeid en harde buiken. Ik voel me gebroken.

Momenteel zit ik in een periode dat ik wel snel inslaap (geen wonder, ben echt kapot) maar na een uur of 2/3 word ik wakker en kom dan met geen mogelijkheid meer in slaap. Tot 1 1/2-2u voor de wekker gaat en dan lig ik ineens heel diep in slaap! En natuurlijk ben je dan de volgende ochtend kei brak. Beetje vervelend ook met werk.

Het is nu zo erg dat ik minder moet gaan werken (advies verloskundige) omdat ik gewoon oververmoeidheids-verschijnselen vertoon. Ik moet dus hazenslaapjes gaan doen tussendoor. Maar ja ik werk nog fulltime??? Vind het moeilijk in te schatten hoe ik nu minder moet gaan werken. Elke dag minder uren of bijv. woensdagmiddag vrij om een soort break te maken in de week?

Slapen of sliepen jullie goed bij de zwangerschap?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je