{{ message.message }}
{{ button.text }}

de 20 wkn echo op 18 wkn?

onze 20 weken echo word dit keer gedaan met 18+1 weken... iemand hier ervaring mee?

Afbeelding blog 'de 20 wkn echo op 18 wkn?' Achtergrond blur afbeelding

Met mijn zoontje zaten we heel toevallig precies op 20 weken en was alles perfect zichtbaar... dit keer hebben we volgende week de 20 weken op 18weken en 1 dag... Iemand hier ervaring mee? Zouden ze het geslacht dan goed kunnen zien? (Ik lees online dat het ideaal is tussen 20 en 22 weken, omdat met 18 de baby nogal opgerold is nog)... Ik wil het zo graag weten haha, wie kan me ervaringen vertellen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je