{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huur een geboortebord of ooievaar.

Afbeelding blog 'Huur een geboortebord of ooievaar.'

Bij Hieper de Piep, gevestigd in Broek op Langedijk (Noord-Holland) kan u mooie geboorteborden en ooievaars huren voor de geboorteaankondiging van uw kleine spruit.

U kunt de geboorte van uw kind, of als opa en oma de geboorte van uw kleinkind, kenbaar maken door het huren van een geboortebord of het huren van een ooievaar bij Hieper de Piep.
Ik heb verschillende geboorteborden en ooievaars in mijn assortiment.
Ook heb ik de mogelijkheid om een Sarah of Abraham te huren voor een ieder die spoedig Sarah of Abraham zal zien.
Verder kunt u uw feest helemaal compleet maken door in combinatie met de huur van een bord of ooievaar bijpassende feestartikelen, voor de geboorte van een jongen of meisje, of voor versiering bij het verjaardagsfeest van Sarah of Abraham, te bestellen.
 
U kunt het huren van een bord of ooievaar ook als (kraam)kado geven. Leuk om b.v. als Opa en/of Oma kado te geven aan de aanstaande ouders, of om b.v. aan vriend of vriendin, broer of zus of aan buren kado te geven.
Ook kunt U een Sarah of Abraham b.v. aan vader of moeder, vriend of vriendin of buurman of buurvrouw kado geven. Orgineel kado toch ?
 
Zo kan u op een originele wijze blijk geven aan uw feestvreugde. Het is leuk als er iets te vieren is en wie wil dat dan niet het liefst aan iedereen bekend  maken.
U toch ook ?

Neem eens een kijkje op mijn site: www.geboorte-feestbordverhuur.nl Graag tot ziens

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je