{{ message.message }}
{{ button.text }}

Humeur + laatste loodjes = foute boel!

Jeetje! Ik herken mezelf gewoon niet meer terug wat een humeur heb ik toch....

Afbeelding blog 'Humeur + laatste loodjes = foute boel!' Achtergrond blur afbeelding

Het is inmiddels alweer eventjes geleden maar, ondertussen heb ik de 40 weken gehaald en ben ik er echt meer dan klaar mee!

Geloof dat ik voor meerdere mama's spreek als ik zeg: Het duurt zoooo lang!!!

Maar goed zoals de titel al zegt dat humeur van mij is gewoon niet meer te harde. Ik irriteer me werkelijk aan alles het is zelfs zo erg dat vrienden en familie me gewoon kei hard uitlachen en je raad het al dat maakt het dus niet beter!

Nu kan ik me bijvoorbeeld echt irriteren aan de vragen: Is het nog rustig? Ben je nog niet bevallen? 

Nee ben nog niet bevallen en nee ga het ook zeker niet vertellen als het begint. Ik kan niet bevallen op commando en vraag me ook zeker af of ik voor hun beval of voor mezelf heb geduld!!

En dan dat gestaar als je over straat loopt. Ik denk dat de meeste dit wel herkennen laatste loodjes ziet allemaal niet zo charmant meer uit je loopt er als een pinguïn bij. En dan heb je er dus mensen bij die je echt aankijken alsof je een kermis attractie bent. Ik wist nog niet dat ik een mega buik heb en overal aan het opzwellen ben en er bij loop alsof ik met m'n doos op de stang van een heren fiets geknald ben.

Maar goed het is allemaal voor een goed doel we zetten een kleine mini versie van ons zelf op de wereld. Gelukkig vergeten we daarna allemaal dat het niet altijd soepel verloopt.

Al ben ik bang dat ik dit nog lang aan hoor haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je