{{ message.message }}
{{ button.text }}

Houd de gezondheid van je baby in de gaten met deze app

Er zijn vele apps die je gezondheid bij kunnen houden. Maar deze nieuwe app is speciaal voor je kleintje en heeft wel hele handige tools die je hierbij kunnen helpen.

Afbeelding blog 'Houd de gezondheid van je baby in de gaten met deze app'

De app houdt bij hoe het eerste levensjaar van het kindje verloopt. Daarbij worden er 101 mijlpalen bijgehouden, bijvoorbeeld wanneer het kindje glimlacht of zijn hoofdje optilt. Ook kunnen ouders met deze app makkelijk bijhouden hoelang hun kindje slaapt, wanneer de luier voor het laatst verschoont is en wanneer het kindje voor het laatst gegeten heeft. Zo hoef je alleen even de app te openen en heb je een mooi overzicht van alles wat je wilt weten.

Gegevens die ouders invullen van hun kindje worden vergeleken met wat normaal is voor die leeftijd. Medische twijfel gevallen worden meteen aangegeven en zo weten ouders snel wanneer ze aan de bel moeten trekken. Heeft een kindje overgewicht of zijn er vreemde kleuren in de luier te zien? Dan geeft de app meteen een advies. Dit is ook een geruststelling voor ouders, ze hoeven niet meer constant de dokter te bellen wanneer ze niet weten wat er aan de hand is.

Bron: NUMRUSH

Bekijk ook: ZIEN: MAMA HOUDT VOOR DE EERSTE KEER HAAR TE VROEGGEBOREN KINDJE VAST

vroeggeboren-kindje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je