{{ message.message }}
{{ button.text }}

|| HORRORHORMOON ||

IK HAAT DEZE DINGEN!

Afbeelding blog '|| HORRORHORMOON ||'


HOE GA JE MET DEZE KLERE DINGEN OM?

Af en toe moet ik mezelf echt even stoppen. Ho stop en tot hier want chagrijnig worden, dit gaat toch echt nergens over Chantal. Maar wat als je er nou echt niks aan veranderen aangezien je het niet in de hand hebt... Nou als iemand de gouden tip heeft kom ik persoonlijk een bos bloemen brengen. Ik weet namelijk echt niet hoe ik er mee om moet gaan. Vrolijk doen als je chagrijnig bent? Dat kan toch niet, ik ben namelijk niet in 1x weer vrolijk hoor, al moet ik zeggen ik ben sneller chagrijnig dan dat ik vrolijk ben. Er wordt ook vaak gezegd Chan wat ben je chagrijnig!! Ja nou en! Laat mij lekker. Maar eigenlijk wil ik echt niet zo zijn. Want zo ben ik helemaal niet. Bestond er maar een pilletje voor he? Een niet-chagrijnig-worden-tijdens-ivf-pil.

Dat zou een uitvinding zijn toch? Ik teken er voor. Mijn pillenontbijt is toch nog niet groot genoeg!

MIJN FANTASTISCHE MAN

Thierry heeft het soms echt moeilijk met mij. Of nou ja soms... laten we zeggen bijna altijd. Dan komen we meer in de buurt. Ik ben echt niet altijd een lieverdje, maar respect voor Thierry heb ik zeker. Hij staat daar aan de zijlijn en trekt me overal naar toe, maar ik blijf kittig doen tegen hem. Zo niet eerlijk, maar oh zo makkelijk toch? Iemand die dicht bij je staat om daar lekker tegen de katten?

Nee dit verdient hij zeker niet. Hij doet zoveel voor mij, hij steunt me door dik en dun. Jaja ook met een maatje meer nu :-) Gaat ook nog eens met elk ziekenhuis bezoekje mee en neemt dan vrij. Hij moest eens weten hoe dankbaar ik ben hier voor. Ook al laat ik het niet merken aan hem.

Ik ben hem zo onwijs dankbaar voor alles. Daar zijn geen woorden voor. Ik ben intens blij met een man zoals jij! Ben ik nou slijmerig. Nee het is gewoon de waarheid, die ik graag deel! En wat hoop ik toch zo dat wij een geweldig lief klein wondertje in de toekomst in ons armen mogen hebben. Jij zou een fantastische vader zijn voor ons kindje.

Ik ben trots op jou echt trotser dan trots! Bij jou voel ik me veilig op de momenten dat ik het nodig hebt. Mijn verdriet laat je altijd voor die van jou gaan. Ik ben ontzettend gek op jou en ik ben nog trotser op jou hoe jij staat in dit traject. Want ook jij moet het maar even allemaal doen en over je heen laten komen. Mijn wereld is mooier met jou om me heen!

Ik hou van jou <3

Hoe gaan jullie er mee om? Ik vind het best lastig hoor! Je bent zo niet je zelf. Benieuwd hoe mijn blog verder gaat? http://www.bijchan.nl/blog-post/hoe-ga-je-om-met-gierende-hormonen/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je