Snap
  • Zwanger
  • verwachting

Hopelijk tot snel

We hopen je snel te ontmoeten. Je grote zus staat te popelen om je vast te kunnen houden 

3 jaar geleden

Gefeliciteerd. En ook grote zus gefeliciteerd. 😃 👍

3 jaar geleden

Ik vind het jammer dat dit zo bekeken word. Dat het eenzijdig was, kan ik niet ontkennen, maar het is ook erg lastig de andere kant te zien wanneer je die niet begrijpt. Maar ik wilde mijn gevoel hierover uiten en m’n verdriet. Jammer dat dat niet gezien word. Maar ik wil het niet over laten komen dat het alleen maar negatief is, want dat is het zeker niet. Ze is een ontzettend vrolijke meid, die helaas al een rugzakje heeft. Maar beide ouders en iedereen om haar heen doen hun uiterste best om haar onbezorgd op te laten groeien. Dat het een paar jaar niet goed is gegaan en dat het veel beter mag en had gekund is een feit. Maar dat laat niet staan wat voor mooie meid het aan het worden is. Ik denk alleen dat het wel realistisch is dat het verhaal gedeeld zou mogen worden, met alle moeilijkheden daarbij. Maar ik heb de blog nu aangepast naar prachtig nieuws want ik wil niet alleen negativiteit laten zien en dat dit zo over komt.

3 jaar geleden

Ik vind het jammer dat het zo over komt, ik wilde mijn kant uitleggen en m’n frustratie uitleggen. Ik voel me erg beklemd in deze situatie. Ik zal de blog ook verwijderen omdat het niet gewenst is om te uiten hoe ik me voel en wat de gebeurtenissen hierover zijn.

3 jaar geleden

Wat een vervelende, eenzijdige en gekleurde blog is dit, zeg. Ik kan alleen maar medelijden met dit kindje hebben, die op moet groeien in deze situatie. Mamaplaats zou beter moeten filteren op wat wel/niet geplaatst kan worden.