{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hopelijk snel een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Als je graag zwanger wilt worden, stopt met de pil, maar na 3 jaar toch naar de dokter gaat en inmiddels weer een jaar verder bent.

Afbeelding blog 'Hopelijk snel een nieuwe ronde met nieuwe kansen.' Achtergrond blur afbeelding

Daar zit ik weer, 

Ik ben vanaf 05:30 uur aan het werk. Dit houd in: oppas kindje in bed, al een paar koppen koffie op, de nodige bladzijde in mijn nieuwe boek gelezen (paaseitjes zoeken in het AMC) met ons hondje Mana gespeeld en wat op Facebook gekeken. 

Ik ga dan een beetje Facebook posts lezen, liken en soms reageren. Kijken wie er nog meer heeft gereageerd en als ik mensen tegen kom van vroeger, dan ga ik daar eens kijken hoe het er mee gaat. En steeds vaker kom ik uit bij meiden die bij mij op school hebben gezeten. Ik lees over hoe blij ze zijn dat ze zwanger zijn! Of mooie foto's van de eerste die blij laat zien dat hij/zij een grote broer of zus wordt. Ik ben blij voor hun maar toch steekt het wel. Ik hoop dat dit gevoel minder gaat worden... de tijd zal het leren! 

26 augustus was het moment daar dat we al een jaar in het ziekenhuis lopen... maar er eigenlijk nog niet veel gebeurd is. Alleen een ervaring rijker omdat ik in mei/juni hormonen heb gespoten en zoals bekend dat niet het gewenste resultaat had. Verder is het wachten.

In mijn vorige blog schreef ik dat we 10 augustus een vervelend gesprek hebben gehad en dat we er een rotgevoel aan over hebben gehouden. Er was toen besproken dat we 24 augustus een bel afspraak hadden om te bespreken hoe nu verder.

Ik kan je zeggen dat ik enorm trots op mezelf ben!! Ik heb mezelf uitgesproken, gezegd wat we voelde en dat we boos en verdrietig waren!! (Dit is voor mij tegenover dokters e.d niet vanzelfsprekend) Ik heb mezelf heel duidelijk gemaakt door te zeggen dat we bij de eerstvolgende menstruatie toch willen beginnen met een poging. Ik ga nu niet eerst die 15kg afvallen voor een "ideaal gewicht" want deze poging zou ook gewoon goed kunnen gaan. Geert en ik hebben er veel over gepraat en zijn er unaniem over eens dat dit voor ons een goede keus is. Dit voelt goed. Positief blijven! Ja het zou fout kunnen gaan... maar het zou ook goed kunnen gaan! Beetje vertrouwen in jezelf hebben is een pre!! 

Dus we gaan weer verder waar we mee bezig waren... wachten, wachten en nog eens wachten! Misschien ga ik dalijk vanzelf een ons wegen hahaha wie weet! 

En ondertussen houd ik me bezig met mijn werk, hondje, mannetje en lees ik nog een paar bladzijde meer! 

We CAN do this! Yess! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je