{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hopelijk is 2016 ons jaar!

Wij zijn nu twee jaar aan het proberen om zwanger te raken. Ondertussen zijn we in het ziekenhuis geweest...

Afbeelding blog 'Hopelijk is 2016 ons jaar!' Achtergrond blur afbeelding

Oud&Nieuw, ik had er eigenlijk niet zo zin in. Sinds ik gestopt ben met de pil ben ik gestopt met alcohol drinken. Waarbij ik nog regelmatig vragen krijg van waarom drink jij niet? Ik wist zeker dat mensen dit met oud&nieuw ook weer zouden vragen.... Maar na een avond met vrienden (en wat smoesjes dat ik niet dronk) later, het was iets na twaalven, waren mijn vriend en ik even samen thuis en we hadden het over hoe we 2015 vonden en wat we verwachten van 2016. 2015 was voor mij geen top jaar. Wij willen graag een kindje en dit is nog niet gelukt... We zijn in het ziekenhuis geweest en moesten toen nog afwachten wat het resultaat was van de onderzoeken. Toen gingen we over op 2016... Ik zag er tegenop, niet wetende wat voor een traject je misschien ingaat... Niet lang daarna, ging mijn vriend op zijn knieën. Wat voor een traject ook in gaan, hoe het allemaal ook gaat lopen. Een ding is zeker: WIJ GAAN TROUWEN! Een mooier begin van 2016 had ik niet durven te wensen. Hopelijk word het helemaal ons jaar en lukt het ook om ons kinderwens te vervullen!

We zijn ondertussen ook in het ziekenhuis geweest waarbij we de uitslag kregen van de onderzoeken. Mijn bloedonderzoek was goed. Toen het zaad... Er werd verteld dat er gekeken was naar snelheid, hoeveelheid en beweeglijkheid. De eerste twee waren prima de laatste wat minder... Maar alles bij elkaar zou een spontane zwangerschap wel moeten lukken.
We moeten doorgaan en hopen...

En ondertussen hebben we de perfecte afleiding: Onze bruiloft organiseren!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je