Snap
  • Zwanger

Hopelijk is 2016 ons jaar!

Wij zijn nu twee jaar aan het proberen om zwanger te raken. Ondertussen zijn we in het ziekenhuis geweest...

Oud&Nieuw, ik had er eigenlijk niet zo zin in. Sinds ik gestopt ben met de pil ben ik gestopt met alcohol drinken. Waarbij ik nog regelmatig vragen krijg van waarom drink jij niet? Ik wist zeker dat mensen dit met oud&nieuw ook weer zouden vragen.... Maar na een avond met vrienden (en wat smoesjes dat ik niet dronk) later, het was iets na twaalven, waren mijn vriend en ik even samen thuis en we hadden het over hoe we 2015 vonden en wat we verwachten van 2016. 2015 was voor mij geen top jaar. Wij willen graag een kindje en dit is nog niet gelukt... We zijn in het ziekenhuis geweest en moesten toen nog afwachten wat het resultaat was van de onderzoeken. Toen gingen we over op 2016... Ik zag er tegenop, niet wetende wat voor een traject je misschien ingaat... Niet lang daarna, ging mijn vriend op zijn knieën. Wat voor een traject ook in gaan, hoe het allemaal ook gaat lopen. Een ding is zeker: WIJ GAAN TROUWEN! Een mooier begin van 2016 had ik niet durven te wensen. Hopelijk word het helemaal ons jaar en lukt het ook om ons kinderwens te vervullen!

We zijn ondertussen ook in het ziekenhuis geweest waarbij we de uitslag kregen van de onderzoeken. Mijn bloedonderzoek was goed. Toen het zaad... Er werd verteld dat er gekeken was naar snelheid, hoeveelheid en beweeglijkheid. De eerste twee waren prima de laatste wat minder... Maar alles bij elkaar zou een spontane zwangerschap wel moeten lukken.
We moeten doorgaan en hopen...

En ondertussen hebben we de perfecte afleiding: Onze bruiloft organiseren!

8 jaar geleden

Ik herken je verhaal helemaal. Blijf hoop houden! Jullie bruiloft zal inderdaad een goede afleiding zijn, veel succes en plezier met het organiseren daarvan! In mijn blog kun je ons verhaal lezen, verminderd vruchtbaar door PCOS & toch spontaan zwanger. Ik zal je blijven volgen!

8 jaar geleden

Gefeliciteerd met de verloving! Kijk maar uit, omdat je je ergens anders op kan focussen gaat het nu wel goed met zwanger raken. Nooit de moed opgeven, uiteindelijk komt alles goed!

8 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd!! Iets moois om naar uit te kijken in deze zware periode!! Jouw verhaal is zo herkenbaar. Wij zijn al 3 jaar bezig, maar helaas nog geen broertje of zusje voor zoonlief. Sterkte l!!

8 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd! Wat bijzonder en mooi dat jullie voor elkaar kiezen, hoe dan ook! Ik wens jullie dan ook heel veel geluk, liefde en dat jullie mooiste droom maar uit mag komen in 2016