Snap
  • Zwanger

Hoop,faith,believe,trust!!!

Wat een jaar, wat een strijd en verdriet. En nu opzoek naar Hoop!!!!!!

Ivf

Wat het allemaal met je doet...

Een lastig traject een zwaar traject en een verdrietig traject. Een traject waarbij je steun hebt maar soms ook niet, een traject met veel vragen maar vaak niet de goede antwoorden. Een traject waarbij iedereen je berijpt maar ook waar vele je niet snappen. Het traject dat je ook alleen ervaart maar samen doet. Het traject van hoop,kracht en vertrouwen. Het traject dat je even niets meer wilt en het liefst wegkruipt onder de dekens.....

Het is een enorme rollercoaster waar ik(wij) het afgelopen jaar in hebben gezeten. Het heeft me anders doen denken het heeft me veranderd maar het heeft ook onze relatie veranderd. Waarbij veel stellen bij iets heftigs soms uit elkaar groeien zijn wij juist dichter naar elkaar toegegroeid. Het jaar 2015 is bijna om, het jaar waarbij wij in februari starte met traject het jaar dat ik 30 werd en het jaar dat wij niet eindigde met iets moois in onze armen. Het is wel iets wat soms voelt als falen, en ik denk dan waarom lukt het met niet. Waarom blijft het bij mij niet zitten, wat doe ik verkeerd. Op een gegeven moment ga je dan zo denken. Wat moet ik anders doen, wat kan/moet ik veranderen. Maar dan weet je dat als het teruggeplaatst is je helemaal niks anders kan doen, dan afwachten. Het was het jaar van vallen en weer op staan Waarbij ik een paar maanden geleden hoopte op een mooi "kerst-cadeau" hoop ik nu op een mooi begin van 2016. Ik had je zo graag willen voelen ruiken en bekijken. Ik had je zo graag aan iedereen voor willen stellen, ik had je gezegd hoe trots ik op je ben en veel van je hou. Ik weet ooit komt dat moment, ik hoop het. En ik zal dat met mijn hele hart van je houden!!

Lieve lezers fijne kerstdagen!!!!

8 jaar geleden

Dank je wel voor je lieve reactie Henrike

8 jaar geleden

Ik wens je gewoon veel succes voor het volgend jaar. Het moet gewoon goed komen. Probeer jezelf geen verwijten te maken. Kindjes krijgen is voor een deel ook gewoon geluk hebben. Soms lukt het, soms niet. Ik hoop heel erg dat het nu wel gaat lukken en dat we binnenkort een heel blije blog lezen van jou! Veel virtuele knuffels om je moed te geven.

8 jaar geleden

Dank je :) Annemiek2 xx

8 jaar geleden

Lief dank je wel xx