Snap
  • Zwanger
  • bloeddruk
  • hoogzwanger
  • ctg
  • Flauwvallen

Hoogzwanger en flauwvallen

1 Van mijn angsten werd werkelijkheid vandaag. Op allerlei manieren bescherm ik mijn buik al sinds ik weet dat ik zwanger ben.
5 jaar geleden

Ik lees alle reacties nu pas ? ik heb net een update blogje gemaakt. Bedankt voor de interesse. Doet mij goed. Even kort: met mij gaat het, met ons babymeisje gaat het super en de placenta zit nog netjes waar die hoort. ?

5 jaar geleden

Hai hai, zie mijn reactie hierboven... Wie weet heb jij er ook wat aan...

5 jaar geleden

Herkenbaar... mijn bloeddruk is ook altijd al aan de lage kant en tijdens mijn zwangerschap werd dat nog erger. Eerst 18 weken kotsmisselijk en daarna vanuit het niets flauw gevallen, mijn moeder kon me nog net op de stoep zetten en me opvangen. Bloed laten prikken en ik bleek naast lage bloeddruk ook licht zout tekort te hebben. In het vervolg had ik dus dubbel zoute drop in mijn tas. Nu ben ik panisch voor bloedprikken en had ik het geluk dat de dame die mij prikte training geeft aan mensen die angst hebben en zij gaf mij de beste tip ever. Mocht ik me weer duizelig voelen dan moest ik mijn billen samenknijpen, loslaten weer samenknijpen etc, dat zorgt namelijk voor betere bloeddoorstroming. Feit of fabeltje, geen idee, maar tot op de dag van vandaag, de kleine is inmiddels ruim 3, helpt het mij nog steeds. Wie weet heb je wat aan deze tip :-)

5 jaar geleden

Hai hai, zie mijn reactie hierboven... Wie weet heb jij er ook wat aan...