{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoi zwangeren en mama's!

Aangezien dit mijn eerste blog is, stel ik me eerst even voor.. Mijn naam is Sarah en ik ben 28 jaar oud.

Afbeelding blog 'Hoi zwangeren en mama's!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo (nog niet) zwangeren en mama's!

Dit is mijn eerste blog, dus ik stel me eerst even voor. Mijn naam is Sarah, ik ben 28 jaar oud. Ik heb een zoontje van 2, en ben 23 weken in verwachting van mijn tweede zoontje. Inmiddels ben ik bijna 12 jaar samen met mijn vriend, de liefde van mijn leven.

Na drie misselijke eerste maanden voel ik me nu heel goed. Ik werk 36 uur per week als projectmanager en ook dit gaat nog goed. De baby is erg actief en schopt er vooral 's avonds op los, heerlijk is dat. 

Zoals waarschijnlijk als bij veel andere zwangeren die al moeder zijn, is deze zwangerschap wel hectischer dan de eerste. Waar toen alle focus lag op de ongeboren baby, ik trouw elke twee weken foto's van mijn buik maakte, en dagelijks een dagboek bijhield, is daar nu amper tijd voor. Er rent immers al een tweejarige rond (die overigens erg trots is dat hij grote broer gaat worden), en we zitten thuis volop in de verbouwing. Maar genieten is het zeker, zwanger zijn is en blijft toch echt heel bijzonder.

Ik lees al een paar weken met veel plezier jullie blogs, en zal het zeker posten als ik iets leuks te melden heb :-)

Groet,

Sarah

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je