Snap
  • Zwanger

Hoi

Hallo allemaal,

ik ben een mama van 33 en heb drie kindjes en zwanger van de vierde. Onze oudste is een dochter van vier die nu dus ook naar school gaat, weer een heel ander leventje zowel voor haar als voor papa en mama, maar oh zo leuk. wat leren ze toch snel en wat worden ze snel groot. De nu middelste is een jongen die volgende maand drie wordt. Een echte dondersteen. Hij vind het heerlijk om te bouwen en kan hier helemaal zijn ei in kwijt, zo leuk om te zien. De derde is een meisje die afgelopen maand een jaar is geworden, een ondernemend meisje wat heerlijk loopt en haar eigen ding doet, dus ook haar broer en zus lastig vallen en dan vooral als er net wordt gebouwd. Drie kids is echt fantastisch. Dat wij erachter kwamen dat er nog eentje op komst was waren we erg verrast maar wat is het toch mooi om zwanger te zijn en de kleine te voelen trappelen. Alhoewel dit een rare zwangerschap is, de kleine wil niet goed groeien, maar verdere details zal ik jullie besparen, is het toch erg genieten, en eigenlijk nu nog meer. Voor de andere papa's en mama's geniet lekker van jullie kids en zwangerschap.

liefs wendy

 

11 jaar geleden

Dank je wel. Maar genieten doe ik zeker hoor. zwanger zijn is een groot wonder waar je van moet genieten.

11 jaar geleden

Zwanger van de 4e, pittig hoor. Hoop dat alles goed komt en dat je ondanks alles tch van deze zwangerschap kunt genieten!

11 jaar geleden

Hallo Sandra en nahsuusje, Dank jullie wel. Ja een groot gezin is zeker erg leuk. Een apparte zwangerschap is het doordat wij op deze laatste niet hadden gerekend, maar evengoed van harte welkom. Verder is het nu erg raar omdat onze kleine niet goed groeit en wij nu onder behandeling staan bij de gyneacoloog. Zoiezo een rare en onzekere tijd maar met een jong gezin helemaal. De een zit op school en moet dus wel in haar ritme blijven de andere twee zijn thuis en gaan dus vaak naar opa en oma zodat wij weer naar het ziekenhuis kunnen. Maar boven alles genieten doen we zeker. Als de kleine trappelt is het extra mooi.

11 jaar geleden

Welkom hier! Toch heb je me een beetje nieuwsgierig gemaakt naar je zwangerschap nu hoor! Ik ben mama van een meisje van 1 en een meisje van 3 en dat is, zo af en toe, wel redelijk druk. Het lijkt me super om zo'n groot gezin te hebben als jullie! Geniet van je zwangerschap en ik ben benieuwd naar je blog's!