{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoeveel pakken luiers maat 1 heb ik nodig?

De eerste luiers van je baby worden ook wel New Born luiers of luiers maat 1 genoemd. Ben je benieuwd hoeveel pakken je nodig zult hebben? In dit artikel geven we antwoord op de vraag 'Hoeveel pakken luiers maat 1 heb ik nodig?'.

Afbeelding blog 'Hoeveel pakken luiers maat 1 heb ik nodig?'

Bestel direct new born luiers tegen de scherpste prijs. Klik hier voor alle actuele luier aanbiedingen.

Luiers in maat 1, of New Born luiers, bieden de beste bescherming voor je kindje. De luiers zijn geschikt voor kindjes tussen de 2 en 5 kilo en bevatten veelal een urine-indicator waardoor je direct ziet wanneer het tijd is om je kindje te verschonen. Deze urine-indicator krijgt een andere kleur zodra het tijd is voor een schone luier. Daarnaast hebben deze speciale new born luiers een gebogen, navelvriendelijke vorm rond de buik en een hogere taille op de rug. Het fijne hiervan is dat deze luiers hierdoor lekker comfortabel zitten en je baby optimaal beschermen. New born luiers zijn daarnaast zo zacht als katoen en hebben overlappende plaksluitingen die de perfecte pasvorm bieden voor je groeiende kindje.

Hoeveel pakken luiers maat 1 heb ik nodig?

Ieder kindje groeit anders. De één zal al snel uit maat 1 zijn, terwijl de ander er weken over zal doen. Ons advies is om ongeveer 2 pakken luiers in maat 1 te kopen. Zo weet je zeker dat je voldoende hebt. Tegen die tijd dat je pak bijna op is, kan je zelf beslissen of je nog een pak new born luiers erbij koopt of overstapt op een grotere maat luiers.

Omruilen luiers

Heb je perongeluk teveel luiers in maat 1 gekocht en past je kindje deze maat luiers niet meer? Bij veel drogisterijen kan je de ongeopende verpakking luiers ruilen voor een maatje groter. Handig en het scheelt je behoorlijk wat geld.

Zeker weten dat je voldoende luiers hebt? Bestel hier de goedkoopste luiers.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #luiers

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je