Snap
  • Zwanger

Hoera!! Niet zwanger, maar wel tevreden :)!

Nee, ik ben niet zwanger. Nog niet. Maar ik ben wel een tevreden mens, En ook daar mag ik over juichen.

Je herkent het vast wel. Altijd is er wel iets niet goed. Het is te druk op werk, je hebt te weinig te doen in je vrije tijd, je vriend/man is chagrijnig want het gaat slecht op zijn werk, je hebt geen kleren in de kast of je hebt net boodschappen gedaan en je bent het hoofdingrediënt van het avondeten vergeten. 

Heel erg lang was er bij mij ook altijd iets mis. Ik had altijd wat te klagen of te zeuren. En ook als alles goed was, vond ik wel iets wat niet klopte. Maar dat is nu klaar. Ik heb besloten dat mijn leven eigenlijk super mooi is en dat ik daar best bij stil mag staan. En zelfs over mag juichen. Ik heb geen extra dingen nodig in mijn leven.

Natuurlijk wil ik nog steeds graag een kindje en wil ik nog van alles in huis doen. Daarnaast wil ik nog studeren en wil ik absoluut mooie reizen maken (met of zonder kind). Maar dat zijn luxe dingen. Dingen die ik wil, maar niet moet.

Ik heb een koophuis, waarbij we net de hele bovenverdieping hebben 'vernieuwd' (nieuw laminaat, nieuwe vensterbanken, nieuwe radiators). Qua werk hebben zowel mijn vriend als ik een vast contract. We hebben spaargeld, we kunnen op vakantie en we hebben een lieve kater (Tommie is echt een lief beest, niet echt knuffelig maar daar heb ik de vriend dan weer voor). En we hebben eten op tafel.

En het belangrijkste, we hebben elkaar!

Ja, er zijn nog steeds dingen die niet 100% naar tevredenheid gaan. Maar weet je wat, jammer dan. Niet alles kan goed gaan en als ik alles naast elkaar leg is het allemaal op te lossen. 

Dus ik ga het zwanger worden als een avontuur zien. Word ik ongesteld is dat jammer, maar dat betekend dan wel weer dat ik een maand extra heb om mijn suiker nog verder te perfectioneren. En om nog meer geld te sparen. En om te genieten van mijn mannetje.

Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change!

7 jaar geleden

Mooi dat je er zo in staat! ik ben er ook zo in gestapt niet wetende dat het allemaal iets gecompliceerder zou worden. Zwanger worden was niet een issue maar het vasthouden des te moeilijker. Ik was dan ook ietsje ouder toen wij hieraan begonnen namelijk 28. Ondertussen ben ik 30 en 4 miskramen verder. Veel onderzoeken en teleurstelling verder. Op dit moment ben ik 10 weken zwanger en lijkt het goed te gaan. Maar blij zijn is eng. Morgen hebben we een 2de echo en hopen we dat het nog steeds levend en wel is. Ik hoop dat het voor jou allemaal wat makkelijker zal verlopen en dat je er zo in kan blijven staan :)

7 jaar geleden

Mooie blog! Helemaal gelijk! Enne, lekker sparen voordat je zwanger wore is helemaal niet verkeerd ;). Ik wens je nu gewoon veel plezier en geluk in je "zwanger worden avontuur"!

7 jaar geleden

Dat heb je helemaal goed meid. Geniet van je heerlijke leventje en idd zwanger wordt je wanneer de tijd rijp is.