Snap
  • Zwanger

Hoera, 3 weken zwanger.

Het is zo ver, ik kan een zwangerschaptest doen. Hij is postitief! Ik ben officieel drie weken zwanger.

Oke, ik heb lang genoeg gewacht, 11 dagen na mijn eisprong vond ik het tijd voor een zwangerschapstest. Ik had pijnlijke borsten, had het idee dat ik opeens alles sterker rook en ik kon mezelf echt niet langer inhouden. Ik moest en zou het nu weten!!

Ik had thuis nog een predictor test liggen. Deze was negatief. Wat? Nee, dat kan niet! Ik hoor zwanger te zijn. Ik plaats dit gelijk op een forum en daar zeiden meerdere mensen al dat dit een niet al te best merk is.

Na mijn werk gelijk naar de kruidvat gereden om nieuwe testen te halen. Ik kon echt niet wachten tot de volgende ochtend (ochtendurine enzo) en heb 's middags gewoon al een test gedaan. En hij was positief! het was even zoeken naar het streepje, maar het streepje zat er. 

Wat raar, wat bizar. Ik ben zwanger. In mij is een cel aan het uitgroeien tot een kindje. 

Nu nog het goede nieuws aan mijn man vertellen. Ik heb een chocoladeletter in de letter P(papa) gekocht, hier de test opgeplakt en in zijn schoen gedaan. Wat was hij blij. 

Stiekem gelijk de eerste foto gemaakt. Week 3. Nog zo pril, er kon zoveel fout gaan.

In de loop van de week kreeg ik dan ook telkens meer krampen. Huh, ik ben toch zwanger! Dan moet ik geen buikkrampen krijgen alsof ik ongesteld word! Wat is dit! Houd op! Blijkt achteraf heel normaal te zijn. Blijkbaar is mijn baarmoeder aan het groeien (best logisch) en dat geeft dezelfde krampen als wanneer ik ongesteld word. Hmm, toch geen prettig gevoel. Elke keer heb ik weer een klein feestje op de wc als blijkt dat ik toch echt niet ongesteld ben geworden.

Ik wil al deze pieker-momenten zo graag met iemand delen. Mijn man is mijn gepraat over baby's, zwanger zijn en symptomen ook al wel een beetje beu. Maar eigenlijk wil ik niet dat 1 iemand dit grote nieuws al eerder weet dan alle andere vrienden of familieleden. Lastig.

9 jaar geleden

Hoi, gefeliciteerd!! Ben ook zwanger van de 2e, maar heb deze x ook echt de behoefte t aan iemand te vertellen. Ben ook onzeker ofdat alles wel goed is. Ben wel heel misselijk. En mijn vriend had t liever pas over een half jaar gehad, dus voel me ook wel een beetje alleen. Net ofdat we er niet blij mee zijn. Volgende week echo en dan weet ik hoever ik ben. spannend wel. Ik ga alleen en hoop geen bekenden tegen te komen.... is meestal wel het geval en die moeten dan nog even stil houden.

9 jaar geleden

Heey hoi, Het is heel moeilijk om je stil te houden, ik moest het op mijn werk al vertellen toen ik 5 week zwanger was. Dat moest ik wel vanwege het werk wat ik doe. En mijn ouders en schoonouders wisten nog van niks. We zijn toen de zelfde avond maar naar hun toe gegaan om het te vertellen. Maar wel van het kan nog mis gaan. Maar gelukkig is dat niet gebeurd,We hebben nu een prachtige zoon gekregen. Je man zal We meer om z'n kop geslingerd krijgen hihi, maar dat hoort er allemaal bij. Had ik namelijk ook last van. Ja en als je je verder goed voelt en je wilt het kwijt om te zeggen dat je zwanger bent,geef dan ook heel duidelijk aan van dat het nog heel pril is. Stel je voor dat het wel mis gaat kunnen ze je ook opvangen en steun geven.

9 jaar geleden

Als eerste gefeliciteerd natuurlijk! ! ik ken het! Ik ben nu 5.2 zwanger van ons 2de kindje en ook ik heb de onzekerheid! Heb al 6 testen gedaan en nog steeds ben ik elke keer blij als ik geen bloed op de wc zie haha komt goed nog een paar weken en dan de eerste echo :D

9 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!!! :-D Het is vervelend als een test aangeeft dat je niet zwanger ben. In het begin van mijn zwangerschap was ik ook als maar bang dat iets fout zou gaan, durfde haast niet meer naar de wc, had zelf daarvoor een miskraam gehad dus was als maar bang. alles wat ik in de eerst weken voelde zocht ik op op het Internet (natuurlijk supee dom en fout want niet alles wat op internet staat is goed) Ben nu 32weken zwanger en ben nog altijd wel een beetje bang dat het veelste vrowg komt. Ik heb het gelijk mijn moeder vertelt op de dag dat mijn man en ik er achter kwamen dat we weer zwanger zijn. het is erg fijn dat mijn moeder het gelijk wist want ziu heeft al natuurlijk een zwangerschap achter de rug en heeft mij goed gesteund in de tijden dat ik heel bang was. En ja mannen zijn daar toch altijd minder gevoelig in dus is het fijn dat iemand anders er van af weet ;-) Nou heel veel succes met jullie zwangerschap en geniet ervan!!!!! ;-)