{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe te slapen?!?!

Mijn buik wordt steeds groter en groter en tja hoe ga je dan slapen als je normaal een buikslaper bent?!?!

Afbeelding blog 'Hoe te slapen?!?!'

Mijn buik wordt steeds groter en groter en tja hoe ga je dan slapen als je normaal een buikslaper bent?!?!

Tja een oplossing daarvoor is er eigenlijk niet, want dat lukt niet meer op mijn buik slapen. Dan maar op mijn rug... Nee dat is het ook niet. Uiteindelijk blijkt dat voor mij het ideaalst nu is op mijn zij te slapen en dan zoveel mogelijk te draaien richting mijn buik. Het liefste dan met een wat slappere kussen tegen mijn onderbuik aan, dit bij gebrek aan een voedingskussen. Tevens kan ik als op mijn zij slaap makkelijker het bed uit dan als ik op mijn rug slaap. En dan staat ons bed nog niet eens op kratjes om het op de juiste hoogte voor de verloskundige en kraamzorg te krijgen. Dat gaat dus nog wat worden.

Helaas kan ik alleen zo slapen als ik geen last heb van maagzuur. Als ik daarvan last heb dan is het, het fijnste om zo rechtop mogelijk te slapen. Niet echt een voorkeur van mij, maar goed als je maagzuur dan zakt dan maak ik wel een uitzondering.

Hoe sliepen jullie het liefste tijdens je zwangerschap? Kon jij nog wel in je favoriete slaaphouding slapen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je