Snap
  • Zwanger
  • post

Hoe te slapen?!?!

Mijn buik wordt steeds groter en groter en tja hoe ga je dan slapen als je normaal een buikslaper bent?!?!

Mijn buik wordt steeds groter en groter en tja hoe ga je dan slapen als je normaal een buikslaper bent?!?!

Tja een oplossing daarvoor is er eigenlijk niet, want dat lukt niet meer op mijn buik slapen. Dan maar op mijn rug... Nee dat is het ook niet. Uiteindelijk blijkt dat voor mij het ideaalst nu is op mijn zij te slapen en dan zoveel mogelijk te draaien richting mijn buik. Het liefste dan met een wat slappere kussen tegen mijn onderbuik aan, dit bij gebrek aan een voedingskussen. Tevens kan ik als op mijn zij slaap makkelijker het bed uit dan als ik op mijn rug slaap. En dan staat ons bed nog niet eens op kratjes om het op de juiste hoogte voor de verloskundige en kraamzorg te krijgen. Dat gaat dus nog wat worden.

Helaas kan ik alleen zo slapen als ik geen last heb van maagzuur. Als ik daarvan last heb dan is het, het fijnste om zo rechtop mogelijk te slapen. Niet echt een voorkeur van mij, maar goed als je maagzuur dan zakt dan maak ik wel een uitzondering.

Hoe sliepen jullie het liefste tijdens je zwangerschap? Kon jij nog wel in je favoriete slaaphouding slapen?

10 jaar geleden

Ook ik ben een echte buikslaper. Bij de eerste ben ik pas later op mijn zij gaan liggen. Nu bij de tweede eerder om vast te wennen. Een voedingskussen of een klein kussentje tussen je benen is erg fijn.

10 jaar geleden

ja dat heb ik dus ook... maar vreemd genoeg bij deze zwangerschap helpt zelfs dat magische kussen niet :p (bij mijn eerste deed het wonderen)

10 jaar geleden

hey jij woont toch ook in de buurt van rijen? ik heb een voedingskussen die je voor heel goedkoop mag overnemen als mede mamaplaats-mama :) stuur anders ff een pb'tje. en dit is dan voor jou ook interessant misschien https://www.facebook.com/groups/kinderhoekrijen/

10 jaar geleden

Erg herkenbaar. Daar had ik toen ook veel last van. Ik sliep met een voedingskussen op mijn zij en het bed omhoog. ( i.v.m. brandend maagzuur ) Nee, dat mis ik niet...hi,hi...