{{ message.message }}
{{ button.text }}

Teleurstelling: Zwanger

net zoals andere maanden ook weer op het gekste moment ongesteld. ik wist van te voren nooit dat het mama leven begonnen

Afbeelding blog 'Teleurstelling: Zwanger'
Ik voelde me al een tijdje heel erg moe, ik was net zoals andere maanden ook weer op het gekste moment ongesteld. Ik probeerde de pil altijd netjes elke dag te slikken, maar mijn menstruatie was toch steeds onregelmatig. Ik ben er ooit 1 x voor naar de huisarts geweest en die heeft toen gezegd "houd dit maar goed in de gaten, en anders kom je maar terug". Ik ben zelf iemand die niet voor elke scheet naar de huisarts gaat, dus ik heb dit een aantal jaren volgehouden. In september 2011 ging ik met mijn moeder en zusje uiteten , ik was heel moe en vertelde dit aan mijn moeder. Mijn moeder dacht aan pfeiffer en ijzer tekort en vond dat ik maar eens naar de huisarts moest. De volgende dag had ik geen zin om naar de dokter te gaan. Ik was toen ook nog steeds niet ongesteld , dus ik dacht ik ga een test halen. Ik naar de apotheek en 1 test gehaald. Ik ging er echt met het gevoel heen dat die test negatief zou zijn. Thuis gekomen heb ik de test gebruikt en even laten liggen (ik heb in mijn leven al heel veel zwangerschaptesten gedaan). Even later ging ik kijken, en ja hoor.. De streep werd roze,  het eerste wat ik dacht was KUT...  Ik weer terug naar de winkeL nog een test gehaald en deze was ook weer roze. Ik kon mijn tranen niet binnen houden, ik was echt verdrietig. Ik was echt nog niet toe aan kinderen, ik was nog bezig met het laatste jaar van mijn opleiding. Meteen mijn moeder gebeld, die kwam en heb het haar verteld, ze was super blij. Ze zei: " eindelijk wordt ik oma..!" Achteraf ben ik heel blij met Jip kan hem echt niet missen. Ik heb een hele fijne zwangerschap gehad, geen kwaaltjes. De bevalling was erg zwaar, heb een inleiding gehad, die ongeveer 12 uur geduurd heeft...ik heb er hard voor moeten werken maar hij is er.. En daar gaat het allemaal om..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je