{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe gaan we dit vertellen...

#heeftiemandtips

Afbeelding blog 'Hoe gaan we dit vertellen...'

Hoi lieve mama`s.

Wij hebben het grote nieuws nog aan niemand verteld. Wij willen dit eigenlijk op een leuke (originele) manier bekent gaan maken. Bij de eerste 2, hebben we het eigenlijk meteen verteld aan familie en goede vrienden toen wij het wisten. Ik vraag me af hoe iedereen het nieuws vertelt aan familie en vrienden, zijn er tips-ideeën, ik hoor ze heeeel graag!!

Liefs, Jo.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je