{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe gaan we de zwangerschap bekend maken (deel 8)

inmiddels uiteindelijk in week 14 verteld, hoe gaan we dit nieuws vertellen,

Afbeelding blog 'Hoe gaan we de zwangerschap bekend maken (deel 8)' Achtergrond blur afbeelding

We hebben het ontzettend lang stil gehouden, we wisten zelf vooral niet tot een 3 maand wat we er bij moesten voelen, of van denken, dit was immers nogal onverwacht. we besloten daarom niks te vertellen, sowieso nog niet tot na de echo, toen we de echo hadden gehad was het vooral hoe gaan we dit in godsnaam vertellen, niemand zal dit verwachten van ons, hoe zullen de reacties zijn..

we wouden iets leuks knutselen voor ze om het persoonlijk te geven, maar door alle drukte en werk van manlief ging het niet haalbaar zijn om naar ze toe te gaan, wat nogal vervelend was, ze kwamen wel nog naar ons, maar dan was manlief nog in het buitenland voor zijn werk. ja chips! ik ga dit spannende nieuws dus echt niet alleen vertellen! helemaal niet na een paar jaar geleden waar ik maar even niet verder op in ga. Maar het komt erop neer dat ik daardoor bang was voor de reacties die we zouden gaan krijgen, toen manlief thuiskwam nog even aangehaald van joh volgens mij word het bellen...over 3 weken komen ze en dan ben ik al 17 weken! en heb nu al een flink buikje!

toen mijn schoonmoeder langskwam had ik al nauwelijks wijde kleding, Nou dan dit maar, op zich was het een hele leuke dag, de dames genoten ook geweldig, manlief kwam de week erna alweer thuis, en besloten toch maar te bellen, althans manlief heeft gebeld haha, hij belt de familie vooral, ikzelf ben geen bel type, dan heb ik het toch liever persoonlijk.  eerst de schoonouders verteld en ze waren alle 3 toch erg enthousiast al hadden ze dit dus inderdaad helemaal niet verwacht!  later ook schoonzus en haar gezin, niemand had dit gedacht, schoonmoeder had zoiets van ja we vonden je al dikker geworden en konden dit niet plaatsen met jouw gezonde levensstijl ( stiekem weer een compliment natuurlijk) , maar dit had ze niet gegokt, idem dito met schoonzus, stiekem kon ik daar dan wel weer om lachen,

maar al met al heel erg goed gegaan en later ook maar op Facebook gezet en veel leuke reacties gehad, zo weer een last weg en een opluchting....kan ik dan nu echt beginnen met genieten?? ik hoop van wel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je