{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe ervaarde jij een tweede of derde?

Ik maak me volgens mij te druk, maar wilde het toch even van me afschrijven, en misschien wat advise/geruststelling krijgen?

Afbeelding blog 'Hoe ervaarde jij een tweede of derde?' Achtergrond blur afbeelding

Als je zwanger bent, heb je nou eenmaal rare dromen. Maar nu heb ik toch steeds dezelfde terugkerende droom, en begin me toch (ongegrond) zorgen te maken... Ik zal even uitleggen ;)

Ik droom vaker dat ik van deze kleine kruimel, niet net zoveel kan houden als van mijn oudste... Stom gevoel natuurlijk...

Gister zijn we even naar het strand geweest met zijn drietjes. Remco had zijn emmertje en gietertje bij, schepje en harkje. Er waren 2 andere ukkies in de buurt aan het spelen, iets jonger dan Remco...en het jongetje kwam meteen contact zoeken met Remco, pakte zijn gietertje en rende ermee naar het water om het te vullen. Hartstikke leuk natuurlijk, samen spelen, alleen is Remco er niet altijd even goed in... Is ook moeilijk als 2 jarige he ;)

Maar goed, toen dat ukkie dus vol enthusiasme met het gietertje op de loop ging. keep mijn manneke mij aan met grote, hulpeloze ogen die zowat schreeuwden "help me...zie je niet wat hij doet??" aandoenlijk, maar hij moet leren samen te spelen dus we moedigde samenspel aan...dit ging met protest, en wat was hij blij toen ze het strand verlieten en naar huis gingen zodat hij alleen verder kon spelen haha.

Die avond had ik een droom, hetzelfde gebeurde, maar dit keer was het zijn broertje die zijn speeltje afpakte. Wat doe je dan? Mijn (droom)instinct was om mijn oudste te beschermen en de jongste het speetje terug te laten geven... Maar waarom denk ik zo vreemd in mijn droom? Waarom niet in mijn droom OOK samenspel aanmoedigen?

Ik vraag me wel eens af, hoe het zal zijn dalijk...kan ik van 2 mannekes zo veel houden als dat ik van Remco houd? Is mijn hart groot genoeg? Als ik het met mijn man wil bespreken verklaart ie me voor gek haha, dus daar heb ik niets aan...dan maar de vraag hier voorleggen aan medevrouwen met dezelfde hormonen :D Hoe ging dat bij jullie als jullie 2 of meer hebben? En de dames die er 1 hebben, wat denken jullie ervan? Ben ik helemaal loco?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je