{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij zei: ga het maar eens rustiger aan doen?!

Zwanger van baby 4, zusje zit reeds 32 weken in mijn buik en het verloopt niet helemaal naar wens..... met al mijn frustraties van dien!

Afbeelding blog 'Hij zei: ga het maar eens rustiger aan doen?!' Achtergrond blur afbeelding

32 weken zijn we alweer onderweg van baby 4.... de euforie van de eerste weken ( nou eigenlijk de middelste weken ) hebben inmiddels plaats gemaakt voor een hoop ergernis en frustraties! Ondanks dat mijn zwangerschappen niet echt een van mijn hoogtepunten waren door ongemakken en kwaaltjes valt het me deze keer echt zwaar!

Vorige week was ik bij de gynaecoloog..... na alweer een week last te hebben van vreselijke vermoeidheid, hoofdpijn, harde buiken en gejaagdheid zei hij: mevrouw.... zou U het niet wat rustiger aan gaan doen?!?

Nu vraag ik je.... hoe in hemelsnaam doe je rustiger aan met 2 kleuters en een peuter in huis. Ik heb hem natuurlijk eerst maar eens uitgelegd dat ik in vergelijk met "normaal" ik al niks deed, mijn huis een puinhoop was en dat tv kijken een van de lievelingsbezigheden van mijn kinderen waren geworden.

Toen hij daarna ook nog zei: heeft U geen netwerk of durft U gewoon niet om hulp te vragen, bekroop me een fractie van een seconde dat deze goede man me in die 3 afspraken die ik bij hem gehad heb, me beter kent dan ik dacht.... ik mompelde maar dat ik mijn best zou gaan doen om het rustiger aan te doen.

Maar dat vind ik moeilijk!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je