{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hi, graag wil ik mezelf even voorstellen.

Afbeelding blog 'Hi, graag wil ik mezelf even voorstellen.'

Hoihoi! Ik ben Ashley en ben zeventien jaar oud. Over een paar daagjes word ik achttien jaar :) Ik woon in de Meern en zit op school in Utrecht. Ik volg de opleiding marketing en communicatie aan het Grafisch Lyceum. Voor deze opleiding mocht ik 5 maanden stage lopen en zo ben ik hier terecht gekomen.

Ik ben maandag begonnen met mijn stage bij Mamaplaats. Ik ben hier dus nog niet zo lang maar heb al best veel dingen mogen doen. Zo heb ik al een aantal actueeltjes geschreven voor op de website en heb ik ook al veel blogs van moeders gelezen. Ook ben ik bezig voor moeders die 50 blogs hebben behaald en schrijf ik een blogboek voor moeders die de 100 blogs behaald hebben! Hier leer ik veel van en hoop de komende tijd hier nog veel te leren!

Hoe ben ik bij Mamaplaats terecht gekomen?

Mijn vorige stage periode heb ik stage gelopen bij een kledingwinkel. Ik heb het daar erg naar m’n zin gehad maar vond het wel leuk om iets heel anders te doen als tweede stage. Een vriendin van mij (Sora) heeft vorige periode ook stage gelopen bij Mamaplaats en heeft het hier erg leuk gehad. Zij raadde mij deze stage aan en ik ben gaan solliciteren!

Mijn hobby’s en vrijetijdsbestending.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken. We gaan vaak naar de stad om daar te lunchen, het liefst sushi, of lekker te winkelen. Ik vind het ook gezellig om samen met m’n vriendinnen naar de film te gaan of gewoon lekker thuis op de bank een filmpje te kijken.

Ik hoop dat jullie mij nu iets beter kennen en als jullie nog vragen hebben hoor ik het graag!

Liefs!

Ashley

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je