{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het vrouwelijk lichaam

Afbeelding blog 'Het vrouwelijk lichaam'

Ik ben nog steeds verbaasd over hoe het vrouwelijk lichaam zo’n wonder kan creëren van binnen. Voordat ik zwanger was heb ik een aantal zwangerschappen van dichtbij meegemaakt, maar als je zelf zwanger bent ga je hier veel meer over nadenken. Het is zo'n speciaal gevoel en een fantastische ervaring. In het begin was ik een beetje gespannen over hoe mijn lichaam zou veranderen, maar alles voelt en gaat zo natuurlijk. Ik kijk zo ontzettend uit naar de bevalling en kan echt niet wachten om ons kleine meisje te ontmoeten. Inmiddels al 34 weken op deze fantastische reis. Nog maar 6 weken te gaan ... 💕

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je