{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het voorstel van de zaaddonor

Stress van zijn voorstel. Wat nu?! Help! Ik wist even niet goed wat te zeggen

Afbeelding blog 'Het voorstel van de zaaddonor'

Het eerste berichtje wat ik via de whatsapp kreeg van L was dat hij er eigenlijk al aan zat te denken om alvast een eerste poging te doen, ook al zou de ovulatietest nog niet positief zijn. Dan zou de spanning er voor mij al een stuk af zijn. WAT?! SPANNING ERAF?! IK GA NU ALLEEN NOG MAAR MEER STRESSEN! En hij wilde natuurlijk kennismaken met mijn vader en gebruik maken van de door mij voorgestelde rondleiding. En dat wilde hij mogen al. MORGEN?! Ik wist even niet goed hoe ik moest reageren.

Jeetje, nu komt het allemaal nog dichterbij! Dit voorstel kwam wel even keihard binnen. Maar ik ging even goed nadenken. “Mel, relax! Een kindje is toch je grootste wens? Dan zul je hier mee door moeten gaan! Want je hebt er wel wat voor nodig om zwanger te raken, het komt er echt niet inwaaien!”

Dus ja, ik heb zijn voorstel bevestigd en hij komt dus morgen bij mij thuis. Ik heb hem gevraagd wat hij nodig had en wel gezegd dat ik het wel heel erg spannend vind.

Hij snapte dat wel, maar ik moest me niet te veel zorgen maken. Wat hij nodig had kunnen jullie vast zelf bedenken :-) dus ik zal de details besparen.

Zondag zou hij tussen 20.30 en 21.00 uur bij me zijn. Maar de snelweg was weer afgesloten dus hij was wat later. En toen ging de bel…. Mijn hart klopte in mijn keel. En ik moest de deur open maken. Maar toen ik de deur open deed viel er een hele last van mijn schouders. Daar was hij weer, en hij gaat er (als het goed is) voor zorgen dat mijn grootste wens in vervulling gaat. Waar maak ik me toch druk om? Dit is toch wat ik wil? We hebben eerst zitten kletsen met mijn ouders erbij, en toen was de spanning al een heel eind weg. Ik heb hem de rondleiding gegeven maar aangezien wij met de grote schoonmaak bezig zijn alvast voor de babykamer was de zolder natuurlijk een rommeltje, maar daar keek hij wel doorheen. Hij vond het belangrijker dat het beneden schoon was en dat was natuurlijk het geval. Mijn moeder is een poets en veel stof zul je bij ons niet vinden haha. En toen het laatste klusje… Hij ging het potje vullen, en ik moest wachten en het straks inbrengen als hij weg was

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je