{{ message.message }}
{{ button.text }}

Volgen: werkt het bij jullie wel?

Superleuk dat ik door een aantal van jullie gevolgd word en ik vind het ook gezellig om andere mama`s te volgen, maar volgens mij werkt het niet!

Afbeelding blog 'Volgen: werkt het bij jullie wel?'
Superleuk dat ik door een aantal van jullie gevolgd word en ik vind het ook gezellig om andere mama`s te volgen, maar volgens mij werkt het niet. Je zou toch eigenlijk iets van een reminder moeten krijgen als 'de mama die jij volgt' een blog schrijft of snap ik het concept niet helemaal? Bovendien wordt bij mij het aantal punten in verband met de Volgers niet aangepast. Werkt het bij jullie wel?
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je