{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het vervelende wachtbankje

Wat is het wachtbankje? Een periode van gemiddeld 2 weken waarin je wacht of je zwanger ben of dat die vervelende menstruatie komt.

Afbeelding blog 'Het vervelende wachtbankje' Achtergrond blur afbeelding

14 Maart 2016, de dag van inseminatie. 'S morgens vroeg is mijn man naar het ziekenhuis gegaan om zijn sperma in te leveren. Het laboratorium gaat er dan mee aan de slag, het zogenaamde opwerken. De slechte cellen halen ze eruit zodat alleen de goed bewegende cellen overblijven. 

11.45, ik heb het buisje opgehaald en ga naar de afdeling fertiliteit. Na controle van de gegevens en de zaadkwaliteit mag ik op de tafel gaan liggen. Een irritante eendenbek en een rietje wat ingebracht wordt. Het rietje wordt leeggespoten en dan moet ik nog een kwartier blijven liggen. En dan aankleden en weer naar huis.

Een gek gevoel is het wel, dat wachten. Alle klachtjes en symptomen liggen onder een vergrootglas. Alles voel je en bij alles denk je zou het wel of zou het niet raak zijn.

30 maart 2016 is DE dag. Testen of bloeden, een andere optie is er niet.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je