Snap
  • Zwanger

Het sexy roken van vroeger is over.

Weet je nog? Die tijd dat je onbezorgd aan een sigaret kon hangen? Oh dear...

Er was niets mooiers. 

In een strakke, sexy jurk op een hoge, chromen barstoel. Je slanke enkels stijlvol tegen die voet van de kruk aanleunend, in opwindende smalle hakjes. Voor je gepoederde neus een kleurige cocktail, met een luxe parasolletje. Je blik op speels, uitdagend, available, but only if you can afford to talk to me. Tot slot, een heerlijke sigaret tussen je gemanicuurde vingers. Af een toe een verleidelijke kus op de kont van de sigaret. Er blijft een likje lippenstift op zitten. Van die volle, jonge mond van je.  Je kapsel is om door een ringetje te halen. Je diamanten ring schittert in het zachte licht. Je heupen wiegen zachtjes op de melodie van de Smooth Jazz, en je blaast net wat rook uit als de gelikte gentleman in glimmend pak naast je gewaagd vraagt, "Wat drink je?"

Twee jaar later is dit hoofdstuk voorbij. Afgelopen. Not Done. Want roken met een dikke buik? Niet sexy. Roken in de buurt van een kind? Gatver. Rook die om je heen blijft hangen, ook nádat je je peuk uit hebt gedrukt op een stoeptegel? Jagges.

Ik mis het roken niet. Ja, ik deed het vroeger. Een ware verslaafde. Gelukkig ben ik er in jaren geleden al mee gekapt, zodat ik niet af hoefde te kicken tijdens mijn zwangerschap.

Maar soms... Die elegante avond in die mooie tent... Daar hoort toch wel een pufje bij?

Nee. Nooit meer. Ik kan zonder. Gelukkig. Ik hoop ook vurig dat mijn zoontje nooit maar dan ook nooit aan die troep begint.

8 jaar geleden

Haha wijn! Yuck! Hilarisch hoe we onszelf de mafste dingen aanpraten, hé?

8 jaar geleden

dat had ik met een wijntje, dus kan het me wel voorstellen ;)

8 jaar geleden

Nee nou inderdaad. Zo'n buik met een asbak... Bah. Jammer, want er staat een enorm knappe kop of die foto (ben ik overigens niet, voor de duidelijkheid).

8 jaar geleden

Haha dank je wel. Nou ik voelde me vroeger toch echt wel sexy op zo'n barkrukje met zo'n ding tussen mijn vingers.... Grappig hé...