{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het nieuwe jaar beginnen met een knal!!

Mijn hoofd heeft even geen rust. Ik ben blij, bang en vooral heel erg dankbaar.

Afbeelding blog 'Het nieuwe jaar beginnen met een knal!!'

Verloofd

Waarom ik dat soort dingen aanvoel, geen idee. Maar op 3 december heb ik me met mijn vriend verloofd. Op 5 december waren we 5 jaar samen, dus het werd tijd voor een volgende stap vonden we. En de ring? Supermooi natuurlijk. Ik voelde hem al aankomen. Het was superlief, want ik mocht zijn foto's niet inzien. Hij bleek daar filmpjes tussen te hebben zitten dat hij naar mijn ouders ging om mijn hand te vragen. En hoe hij de ring is gaan halen. Hij was supernerveus en het is niet heel romantisch gegaan, maar wel zoals ik mijn vriend ken. En ik vond het toch wel mooi <3.

Zwanger

Ik belde de huisarts op afgelopen vrijdag (de 23e december) om te vragen of ik me echt geen zorgen hoefde te maken over mijn cyclussen (die de ene keer 33, de andere keer 40 dagen is, maar elke maand verschilt). Ik zat ondertussen op mijn 44e dag in de cyclus, dus was dat niet raar, vroeg ik aan de assistent van de huisarts. Of ik al een zwangerschapstest had gedaan. Nee, want ik voelde me niet zwanger. Mijn suikers waren ook niet heel abnormaal. Ik moest maar een test doen, en als ik niet zwanger bleek moest ik na de kerst bellen voor een afspraak, gewoon om eens te kijken wat de oorzaak van de onregelmatige cyclus is.

De dag erna (de ochtend van kerstavond) heb ik een test gedaan. Ik heb hem weggelegd en ben in bed gaan liggen. Ik was toch niet zwanger. Maar toen ik weer naar de toilet moest, twee uren later denk ik, stonden er toch echt twee strepen. Op dit moment ben ik waarschijnlijk nog maar heel kort zwanger. Ik kan het niet echt bevatten. Maar het is wel echt zover. Ik heb vanochtend (tweede kerstdag) de diabetesverpleegkundige kunnen bereiken (die waren er natuurlijk niet tijdens kerst...). Helaas niet mijn eigen verpleegkundige, maar wel een aardige. Zij vertelde mij dat alles goed zou komen en ik vooral moest genieten. Op een roze wolk moest gaan zitten en daar niet vanaf moest komen tot er bloedverlies was of er uiteindelijk iets mis bleek te zijn. Ik ben enigszins gerustgesteld. Maar mijn suikers vliegen helaas alle kanten uit.

Maar... we sluiten 2016 af met een paar mooie knallers! Ik ben dolgelukkig, let heel goed op wat mijn suikers doen en ben dankbaar, heel dankbaar, voor alles wat ik mag gaan meemaken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je