{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was... Dubbel

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was.... Hoewel blij toch ook even een domper....

Afbeelding blog 'Het moment dat ik wist dat ik zwanger was... Dubbel'

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was....

Hoewel blij toch ook even een domper....

Niet dat ik wil klagen, want ik weet (dan wel niet uit persoonlijke ervaring) dat het heel vervelend is als het niet wil lukken. 

Maar ondanks dat ik echt blij was dat het gelukt was zwanger te raken, toch weer binnen redelijk korte tijd. Ik had net besloten mijn motor weer uit de schuur te halen, ff een goede beurt te geven en weer te gaan rijden en keek hier ook echt naar uit. En toen was ik weer zwanger... Dus alsnog niet de motor op... Nog een seizoen wachten...

Ik mis het vrije gevoel dat je hebt als je op de motor zit... Alleen met je gedachten... De wind in je haren (figuurlijk dan want ik zet wel een helm op)... Voor mij is motor rijden even helemaal vrij zijn van al je zorgen, verplichtingen en rompslomp van het leven... Even niets anders dan jijzelf en de weg waar je op rijdt... Na de zwangerschap, een redelijk zware kraamtijd (emotioneel gezien) en de borstvoeding had ik heel veel behoefte om iets van mijn oude leven weer op te pakken... Net even iets minder de verantwoordelijke moeder zijn maar gewoon ff mijn eigen rebelse ik... 

Maar goed toch maar weer kop op... gezond eten, niet drinken en alles voor de kleine o zo gewenste uk in mijn buik... In maart uitgeteld dus hopelijk snel op de been na de bevalling en in tussentijd zorgen dat mijn motor er dan klaar voor is...

Dan kan ik volgende zomer als trotse moeder van 2 schatjes heerlijk rebels op de motor naar mijn werk!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je