{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is bijna weer zover, 3 maal scheepsrecht? #10

Wat een onrustig week hebben wij achter de rug, en nu afwachten tot woensdag.. en dan eind s van de week voor de 3e poging fingers crossed

Afbeelding blog 'Het is bijna weer zover,  3 maal scheepsrecht?  #10' Achtergrond blur afbeelding

Het weekend met mn zusje heeft mij erg goed gedaan en het was fijn even nergens aan te denken en te genieten. 

Een paar dagen rond een uurtje of 10 in de avond nadat mn zusje weg was had ik hele erge kramp onderin mn buik/schaamstreek dit bleef meer dan een uur aanhouden en besloot de huisartsenpost te bellen voor de zekerheid. 

Uiteindelijk mocht ik gelijk langs komen en een uur later was ik aan de beurt, de huisarts wist ook niet wat te denken en stuurde mij door naar de gyn. 

En natuurlijk moest er weer inwendig gekeken worden of er wat aan de hand was, ik was niet zwanger, had geen eierstok die om zn eigen as was gedraaid maar mn linker eierstok speelde verstoppertje na heel veel zoeken lees pijnlijden was deze eindelijk gevonden haleluja. 

Ook heeft de gyn bloed en urine en een kweekje afgenomen, uit het bloed en urine kwam niks en t kweekje krijg ik woensdag de uitslag van. 

Gelukkig is er genoeg afleiding om niet met de uitslag en de inseminatie bezig te zijn. 

Ik wilde al een blog schrijven en toen ik zag dat ik op mama plaats facebook zag dacht ik zal mn volgers en stille lezers maar gelijk up daten. 

Dit is mn planning :

We gaan morgen een dagje naar Limburg bij vrienden op de camping op visite, dinsdag dagje vrij, woensdag als t goed is de uitslag en dan donderdag play date met de kleine en dan vrijdag als mn cyclus zo blijft inseminatie. 

En dan ben ik  alweer bijna jarig, word 30 dit jasr en een kleine in mn buik zou t beste kado ooit zijn, duimen jullie met ons mee? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je