{{ message.message }}
{{ button.text }}

het hartje klopt

Afbeelding blog 'het hartje klopt ' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer even geleden. Wat waren de afgelopen weken spannend. 13 april kwamen we erachter dat we opnieuw zwanger waren. Het was nog heel pril en was nog niet op mijn NOD. Wat een spanning kan ik je vertellen, maar wat voelt het goed. De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. 15 april heb ik de VK gebeld voor een nieuwe afspraak, deze staat gepland voor dinsdag 7 mei. Jeetje wat duren de weken dan lang. Met afvegen kijken of je geen bloed verliest, hopen dat dit frommeltje blijft zitten..... Langzaam aan kwamen de kwalen.. Van obstipatie tot misselijkheid. 


Gister dan eindelijk de 1e echo gehad. En wat vond ik het spannend, ik heb er slecht van geslapen en kon niet eten in de ochtend. Maar wat waren we blij om te zien dat het hartje klopte. Tranen met tuiten heb ik gehuild zo blij was ik!!! Zelfs de termijn klopte precies met mijn berekening. Ik ben 26 december uitgerekend. Het blijft een bijzonder iets het zwanger zijn, of ik het heel leuk vind op dit moment dat weet ik niet.. Ik ben ontzettend misselijk, kan weinig eten weet niet zo goed hoe ik alles moet plaatsen... Ik heb mij opnieuw aangemeld voor moeders voor moeders, maar of ik dit blijf doen ben ik nog niet overuit. De lucht uit de flessen laat me elke keer weer bijna overgeven, je zou zeggen zet een knijper op je neus, houd je adem in.. Ik weet niet of dat tegen elkaar opweegt.. 

Volgende week vrijdag 17 mei hebben we de intake en nog een echo. Ik wilde dit graag ivm de onzekerheid van de vorige zwangerschap. Maar volgends de VK heeft deze beeb een goeie start. Het hartje klopte perfect! Voor nu ga ik vooral genieten van dit mooie wonder!!! 

Tags: #Zwanger, #echo, #1e

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je