{{ message.message }}
{{ button.text }}

het grooste avontuur gaat weer beginnen

zwanger willen worden, en de mediche molen.

Afbeelding blog 'het grooste avontuur gaat weer beginnen' Achtergrond blur afbeelding

mijn man en ik zijn nu alweer 6 jaar getrouwd waarvan 9 jaar samen, waarvan alweer 2 jaar bezig met onze kinderwens. helaas verloopt dat niet zoals gepland en zijn wij helaas beland in de mediche molen van het ziekenhuis. we zitten in het trajeckt van de icsi met de tese behadeling van mijn man.

de eerste keer dat ik mocht spuiten groeide er helaas maar 1 eitje, dus hebben we deze afgeblazen. nu mag ik 19 oktober 2013 weer opnieuw beginnen met het spuiten van de decapeptyl, 22 oktober mag ik stoppen met de pil. dan is het wachten op mijn menstruatie, als deze is doorgebroken mag ik op 1 november beginnen met 3 eenheden meno-pur spuiten.. en dan heb ik op 10 november de 1ste folikelecho.. nu is het afwachten wat er gaat gebeuren en of mijn eitjes nu wel gaan groeien.. en dat we over mogen gaan op de punctie, dan alleen nog afwachten of het zaad wat ze hebben ingevroren van mijn man goed ontdooid, ( anders moet hij weer een tese behandeling ondergaan , en dit zou dan de laatste zijn). en dan een bevruchting, een terugplaatsing en uiteindelijk een positieve test..

het word ontzettend spannend hem er ook ontzettend veel zin in om weer te mogen beginnen..

we blijven hopen, duimen en wensen.

liefs hopenlijk snel een toekomstige mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je