{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het geslacht van onze tweeling! (Deel 2)

Zwanger van een tweeling..

Afbeelding blog 'Het geslacht van onze tweeling! (Deel 2)' Achtergrond blur afbeelding

"Toen kwam het moment dat ze ging kijken, eerst baby A, toen baby B".

Alles zag er gelukkig fantastisch uit, het aller aller belangrijkste. Maar goed, ze kwam eerst bij baby A. Ik zag het meteen en zei tegen haar: "een meisje he??". Ja dat klopt zei ze! Waaaah onwijs leuk een zusje voor onze docher. Ik zag het al helemaal voor me. En toen kwam baby B.. baby B heeft ons nog al bezig gehouden. Bij een ander3 echo die ik bij de gynaecoloog had gehad leek ik een geslachtsdeel te zien. Maar nee hoor, onze lieve baby B. Al lekker eigenwijs, mama voor de gek houden haha.

De echoscopiste kwam bij baby B terecht, ons eigenwijsje lag met de beentjes over elkaar. Ik moest even springen! En ja hoor, echo apparaat er weer op: een meisje!! Wauw wat een rijkdom. 3 meisjes. Geweldig. Wat de uitkomst ook was geweest, het maakte ons niks uit. Mike leek het altijd wel geweldig om alleen maar dochters te krijgen, so lucky guy! Dus voor de mensen die altijd zeggen "arme papa", nee hoor papa is de gelukkigste papa ooit met zijn 3 dochters!

Liefs, Mandy

@twins.jaz 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je