{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het gaat weer beginnen...

Ineens een positieve test terwijl we het niet meer verwachten, nee ik moet t anders zeggen, toen we niet meer probeerde zwanger te raken.

Afbeelding blog 'Het gaat weer beginnen...' Achtergrond blur afbeelding

Mijn vriend en ik hebben in november 2015 besloten dat ik zou stoppen met de pil. Eerste instantie nog niet eens vanwege onze kinderwens, maar vanwege het feit dat ik echt een draak ben door die hormonen.

Heel simpel gezegd, wanneer ik aan de pil ben ben ik 3 weken in de maand in de ongesteldheidsmood en die week wanneer ik ongesteld ben... Tja... Niet...

Kun je het je voorstellen?...

Vanaf januari helemaal gestopt met de voorbehoedsmiddelen en laat dat broertje of zusje maar komen voor mijn zoontje...

Want mijn zoontje is door de pil en een gescheurd condoom hier bij ons gekomen dus dit zal ook wel snel gebeurd zijn...

Nou 9 maanden later... Ik lig nog lekker in bed, mijn zoontje is bij z'n opa en oma logeren en mijn vriend is naar zijn werk.

Aangezien ik de laatste maanden wel wat vaker over tijd ben geweest maar er steeds een negatieve test was ging ik er vandaag maar even vanuit dat het ook weer zo zou zijn...

Gewoon even voor de grap een testje...

Ik pak een potje, pak een test uit de la (want die liggen er hier tegenwoordig genoeg) en doe rustig wat er op de beschrijving staat.

Loop naar beneden, leg de test op de aanrecht, draai me om om mijn telefoon te pakken voor de tijd, draai me terug naar de test BAM...een dikke vette plus!!!

He wat?! Hoe dan... In t licht houden, zie ik t goed... Omg... Echt?... Eindelijk?... Maar hoelang dan...

Aaaahhhh eindelijk krijgt mijn mannetje een broertje of zusje...!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je