{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het best bewaarde geheim van Nederland!

Psssst... we willen je even iets vertellen. We hebben namelijk een geheim ontdekt en dat moeten we echt met je delen. Het is zó gaaf! Wil je het weten? Hier komt het: we hebben de beste manier gevonden om alle bijzondere plekjes van Nederland te ontdekken, juist tijdens de vakantie. Hoe? Via Stayokay!

Afbeelding blog 'Het best bewaarde geheim van Nederland!'

Geheime tips

Stayokay zit met 24 locaties echt overal, van Texel t/m Maastricht. Het mooie van Stayokay is dat ze betaalbaar zijn, familiekamers hebben en er altijd voor zorgen dat je met een nieuw avontuur op zak weer naar huis gaat. De medewerkers weten namelijk de leukste plekken in de omgeving. Je weet wel, van die verrassende locaties die je echt niet zomaar even op Google vindt. Ook zo nieuwsgierig? Hieronder de geheime tips van de Stayokay's in Gorssel, Noordwijk en Bergen op Zoom.

Het oudste geheim van Gorssel...


StayokaygorsselJe wist natuurlijk al wel dat bomen oud kunnen worden. Maar heb je ook wel eens zo'n hele oude boom gezien? Vlakbij Stayokay Gorssel staat namelijk een van de oudste bomen van Nederland. Hij is zo'n 450-500 jaar oud. En wat nog veel gaver is: het is ook de dikste eik van Nederland. Met ruim 7,5 meter in omtrek heb je wel een aantal mensen nodig om hem goed te knuffelen!

 

 

De verborgen schat van Noordwijk...


StayokaystrandBen jij ook zo nieuwsgierig naar het mysterie dat zich onderwater afspeelt in de Noordzee? Ga met een gids mee 'korren' op het strand en ontrafel de geheimen van de Noordwijkse onderwaterwereld. De garnalen, Heremietkreeftjes, krabben en visjes staan te popelen om kennis met je te maken. Dus waar wacht je nog op? Stayokay Noordwijk ligt direct achter de duinen, de perfecte locatie om dit avontuur te starten.

 

 

Een hoogstaande tip uit Bergen op Zoom...


StayokayboomWe hebben het al over een oude en dikke boom gehad, maar wat dacht je van hoge bomen? Naast Stayokay Bergen op Zoom ligt het klimbos, waar je van boomtop naar boomtop kunt zwaaien. Durf jij het aan om op 18 meter boven de grond te doen alsof je Tarzan bent? Wij zouden het wel weten. Zo'n avontuur kom je niet elke dag tegen!

 

 Pssst... nog een weetje: je kunt je nu aanmelen als testgezin en gratis kennismaken met de locaties Gorssel, Bergen op Zoom of Noordwijk. Meld je aan als testgezin en deel jouw ervaringen met ons. Naar de aanmeldpagina »

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je